Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулась публічна процедура жеребкування з визначення номерів земельних ділянок серед учасників антитерористичної операції
AA

Відбулась публічна процедура жеребкування з визначення номерів земельних ділянок серед учасників антитерористичної операції

30.01.2018 у приміщенні сесійної зали міської ради в присутності депутатів Южноукраїнської міської ради відбулась публічна процедура жеребкування з визначення номерів земельних ділянок серед учасників антитерористичної операції для передачі земельних ділянок безоплатно у власність для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд на території міста Южноукраїнська  відповідно до Порядку, затвердженого рішенням Южноукраїнської міської ради від 31.05.2016 №208.

На жеребкування було запрошено 63 учасника антитерористичної операції в порядку черговості, відповідно до реєстру сформованого за датою подачі заяв.

На процедурі жеребкування були присутніми особисто 40 учасників антитерористичної операції, уповноважені представники від учасників АТО - 13 осіб, та не з’явились на жеребкування - 10 учасників АТО.

Всі запрошені особи, які пройшли процедуру реєстрації, відповідно до списку  викликались головою комісії до прозорої скриньки, з якої кожен самостійно діставав конверт із зазначеним номером та адресою земельної ділянки.

Щодо учасників бойових дій, які не з’явились на жеребкування відбувалась наступна процедура: уповноважений член комісії послідовно діставав по одному конверту за кожного учасника, відкривав його і оголошував дані зазначені в ньому.  

В процесі жеребкування між учасниками АТО було розподілено 63 земельні ділянки для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд, які знаходяться в шостому мікрорайоні міста Южноукраїнська. Розміри земельних ділянок становили до 0,10 га.

 

 

Читайте також

Проведено рейд робочої групи щодо заборони продажу ранньоквітучих рослин Червоної книги України

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

07 березня 2024 року відділом екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин спіль...

Що таке ЕкоЗагроза

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ЕкоЗагроза – це офіційний ресурс Міндовкілля, розроблений за підтримки Міністерства цифрової т...