Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбудеться онлайн-нарада з Міністерством аграрної політики та продовольства України щодо заходів з профілактики отруєння бджіл
AA

Відбудеться онлайн-нарада з Міністерством аграрної політики та продовольства України щодо заходів з профілактики отруєння бджіл

17 лютого 2022 року з 15:00 до 16:30 за допомогою ZOOM-зв’язку відбудеться онлайн-нарада (на платформі Zoom) стосовно заходів профілактики отруєння бджіл.

 

Захід буде проведений Міністерством аграрної політики та продовольства України спільно з департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації, Всеукраїнською асоціацією громад та Всеукраїнським Конгресом Фермерів.

На нараді йтиметься про відповідальність органів місцевого самоврядування, сільгоспвиробників та бджолярів щодо дотримання законодавства про застосування засобів захисту рослин; необхідність завчасного повідомлення про заплановане застосування засобів захисту рослин; про основні причини отруєння бджіл; заходи щодо профілактики та механізми установлення факту отруєння бджіл.

Попередження отруєння бджіл є спільним завданням влади, бджолярів та сільгоспвиробників. Лише злагоджена взаємодія та ефективна комунікація всіх учасників процесу дозволить налагодити в громаді гармонійний розвиток бджільництва та інших галузей сільгоспвиробництва.

Пропонуємо зацікавленим мешканцям громади, які ведуть діяльність у галузі бджільництва та землеробства, переглянути онлайн-трансляцію даного заходу на YouTube-каналі ПроLand за посиланням: https://youtu.be/SL5bZY1pocY у зазначений час.

 

Читайте також

Проведено рейд робочої групи щодо заборони продажу ранньоквітучих рослин Червоної книги України

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

07 березня 2024 року відділом екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин спіль...

Що таке ЕкоЗагроза

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ЕкоЗагроза – це офіційний ресурс Міндовкілля, розроблений за підтримки Міністерства цифрової т...