Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | В южноукраїнському «Олімпі» відбувся баскетбольний турнір на призи НАЕК «Енергоатом»
AA

В южноукраїнському «Олімпі» відбувся баскетбольний турнір на призи НАЕК «Енергоатом»

У ігровій залі спорткомплексу «Олімп» ВП ЮУАЕС пройшов традиційний  баскетбольний турнір серед чоловічих команд України на призи ДП «НАЕК «Енергоатом». Свою майстерність під час 15-ї за рахунком баскетбольної баталії, яка тривала з 30 листопада по 2 грудня, демонстрували  8 команд. На жаль, через травми гравців у останній момент одна з них – баскетбольний клуб (БК) «Возко» (Вознесенськ) – вибула з турніру.

«Учасників  розділили на дві підгрупи, у кожній з яких  ігри проводилися за круговою системою. Вони були цікавими та насиченими емоціями, демонстрували потужність  гравців, - розповідає завідувач сектором навчально-спортивної роботи комбінату культурно-спортивних споруд ВП ЮУАЕС Олександр Бурцайло. - Наші южноукраїнці  увійшли до четвірки сильних команд і в стикових іграх за призове 3 місце програли команді «Бруклін» з Одеси. У боротьбі за 1-2 місце протистояли одна одній миколаївські команди «Легіон» і «Юнці». Обидві мають високорослих гравців, вирізняються натиском і швидкісними якостями. Гра вийшла емоційною, до останніх секунд перемога переходила від однієї команди до іншої».

У фіналі турніру

1 місце посіла команда «Юнці»  (Миколаїв),

2 місце – «Легіон» (Миколаїв),

3 місце – «Бруклін» (Одеса),

4 місце – спортклуб (СК) «Олімп» (Южноукраїнськ),

5 місце – БК «СОМиК» (Ізмаїл),

6 місце – «Молодь» (Одеса),

7 місце – БК «Орли» (Помічна, Кіровоградська обл.).

Команди-фіналісти нагороджені пам'ятними призовими медалями, кубками, дипломами та грошовими призами. Пам'ятні призи вручено також кращим гравцям турніру.  До їх числа увійшли южноукраїнці Михайло Костюченко (капітан команди, цех теплової автоматики та вимірювань ЮУАЕС) і два вихованці відділення баскетболу СК «Олімп»  Данило Нікітін та Євген Бац.

У рамках турніру було проведено товариську зустріч між вихованцями відділення баскетболу СК «Олімп» і БК «Орли». Гра завершилась з рахунком 65:62 на користь южноукраїнців.

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...