Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | В Южноукраїнській міській лікарні провели цикл тематичного удосконалення лікарів та медичних працівників з клінічної фармакології
AA

В Южноукраїнській міській лікарні провели цикл тематичного удосконалення лікарів та медичних працівників з клінічної фармакології

В Южноукраїнській міській лікарні на виконання річного плану підвищення кваліфікації медпрацівників закладу науковці Інституту підвищення кваліфікації спеціалістів Національного фармацевтичного університету - одного з найстаріших і елітних вузів Європи, провели цикл тематичного удосконалення лікарів та медичних працівників з клінічної фармакології (за бюджетною формою навчання).

Тема лекційного курсу «Ефективне та безпечне використання лікарських засобів з позиції персоніфікованої медицини», «Сучасні лікарські засоби: клініко-фармакологічна характеристика та їх раціональне застосування ». Майже шістдесят лікарів та п’ятдесят медсестер мали можливість отримати надсучасні знання від фахівців провідного вітчизняного центру розвитку фармацевтичної освіти та науки в Україні.

Лікар - професія, де вчитися і вдосконалюватися необхідно протягом всього терміну праці. З метою проведення безперервної професійної освіти в Южноукраїнської міської лікарні проведено лікарняну конференцію. На конференції фахівці закладу отримали доказову сучасну інформацію з діагностики, лікування й профілактики захворювань. Тож практикуючі лікарі мають змогу підвищити свою кваліфікацію для досягнення кращих результатів в наданні медичної допомоги мешканцям міста. На конференції заслухано наступні питання.

Голова Лікарсько - консультативної комісії КЗ «ЮМЛ» Зурза О.Ю. доповіла про стан роботи та заходи з поліпшення експертизи тимчасової непрацездатності мешканців міста. Тема надання лікарняних листів пацієнтам є завжди актуальною. Доповідач професійно звернула увагу лікарів на особливості засвідчення стану непрацездатності при різних патологічних станах, особливої важливості збору страхового анамнезу пацієнта.

Надання лікувально – діагностичної та консультативної допомоги населенню міста з питань репродуктивного здоров’я доповіла Берикул І.М. – зав. відділенням «Клініка дружня до молоді» КЗ ЮМЛ. В доповіді за допомогою презентацій Ірина Миколаївна яскраво відобразила багаторічну працю колективу медпрацівників закладу з поліпшення репродуктивного здоров’я населення від дитячого, підліткового до молодого віку.

 

Читайте також

День лікаря–лаборанта

КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня»

15 квітня відзначаються День лікаря–лаборанта, міжнародний день фахівця з лабораторної ді...