Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | В енергетики б пішов, хай мене навчать
AA

В енергетики б пішов, хай мене навчать

23 вересня в місті-супутнику ЮУАЕС представники профільних вишів з підготовки фахівців-атомників - Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім.Ігоря Сікорського» (НТУУ «КПІ») та Одеського національного політехнічного університету (ОНПУ) - провели профорієнтаційні зустрічі з майбутніми абітурієнтами та їх батьками.

Захід проходив на базі Палацу культури ВП ЮУАЕС і включав інформування випускників міських шкіл і гімназії щодо умов вступу до базових профільних вузів, які випускають кадри для атомної енергетики, а також функціонування підготовчих курсів НТУУ «КПІ» та ОНПУ в м.Южноукраїнську.

Заступник декана теплоенергетичного факультету, керівник філії довузівської підготовки НТУУ «КПІ» Вадим Кондратюк зазначає: «Навчатися в нашому університеті складно, оскільки вимоги до студентів, як і раніше, залишаються на високому рівні. Тому перш за все нас цікавлять абітурієнти саме з таким рівнем знань з точних дисциплін. Результати попередніх років свідчать, що діти, які пройшли навчання на нульових курсах, як правило, мають хороший потенціал і знання. Це говорить про те, що курси дійсно надають відмінну базову підготовку для того, аби вони змогли успішно навчатися у виші та розвиватися як науковці».

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...

На ПАЕС привітали нацгвардійців

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

26 березня на Південноукраїнській АЕС пройшли урочисті заходи з нагоди Дня Національної гвардії Укра...