Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Увага! Спростування
AA

Увага! Спростування

16.06.2017 року  в теленовинах ЮУАЕС та 19.06.2017 року на сайті Юж-Ньюз, оприлюднена інформація про проведення в м. Южноукраїнську гідравлічних випробувань які на ВП ЮУАЕС пройшли успішно та раніше запланованого терміну, по  заяві керівництва ВП ЮУАЕС: «Южно-Украинская АЭС по состоянию на 15 часов 14 июня была готова подать горячую воду в город. Задержка за коммунальным предприятием и соответствующими службами города». На що повідомляємо наступне,  КП ТВКГ  виконало ремонтні роботи на теплових розподільчих пунктах ( РП) які були заплановані з 12  по 15.06.2017 року, окрім  ТРП №1( частина будинків) та ТРП № 6, про що були оповіщенні мешканці. Оскільки після проведення гідравлічних робіт проводиться заповнення мережі гарячого водопостачання, то тільки 15.06.2017 р., після отримання офіційного листа від начальника ЦВКГ та ТМ ВП ЮУАЕС В.О.Ємельянова про закінчення гідравлічних випробувань,  мережа гарячого водопостачання була заповнена. Однак температура теплоносія від ВП ЮАЕС була недостатньою і лише після доведення  температури теплоносія від ВП ЮАЕС до нормативної з 14.00 год., до 16 00 год., 16.06.2017р., КП ТВКГ були запущені насоси на ТРП і гаряче водопостачання в місті було відновлено. Таким чином голослівні заяви керівництва ВП ЮАЕС на адресу КП ТВКГ були безпідставні. 

    Також була висвітлена не достовірна інформація наступного змісту дослівно : «Наступної зими в квартирах Южноукраїнців стане холодніше, але менше вони не платитимуть». Звертаємо увагу в інтерв'ю директора підприємства зазначено що при розрахунку і захисту тарифів в НКРЕКП розрахункова температура і тариф закладено + 20˚С., фактично ж в квартири мешканців подається вища температура яка в опалювальний період складає +27 + 28˚С, що призводить до перевитрати  теплової енергії і підприємство несе збитки. З цього приводу і проводиться налагодження елеваторних вузлів для подачі нормативної температури. Це зовсім не означає, що в квартирах Южноукраїнців  буде холодніше,  вказаний нормативний температурний  режим, який до речі затверджений постановою кабінету міністрів України  №151 від 17.02.2010 року, і рішенням виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради № 146 від 16.05.2012р.,  діяв і раніше. Відповідно до вказаних нормативних актів температура повітря в житлових приміщеннях(за умови їх утеплення) +18˚С  +20˚С вважається нормальною. Зауважуємо, що   температура в квартирах мешканців в опалювальний період 2016-2017 року при нормальній роботі елеваторного вузла складала 22˚С. Отже ніякого зниження температури в квартирах мешканців Южноукраїнська в опалювальний період 2017-2018 років не передбачається.

 

 Додаток копія листа від ВП ЮУАЕС на 1 аркуші про закінчення гідравлічних випробувань.

 

Читайте також

Увага! Вакансії!

Комунальне книготорговельне підприємство «Кобзар» Южноукраїнської міської ради 

Комунальне книготорговельне підприємство «Кобзар» Южноукраїнської міської ради інфо...

Оголошення про вакансію

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

У виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради вакантна посада старшого інспектора інспекції з...

Оголошення

Южноукраїнське міське відділення управління поліції охорони в Миколаївській області

Запрошуємо 01.03.2024 на 13.00 на проведення інформаційно-роз'яснювального заходу "Бе...

До відома жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відповідно до Положення про звання «Почесний громадянин Южноукраїнської міської територіальної...

Інформація щодо потреби в підвищенні кваліфікації посадових осіб місцевого самоврядування виконавчих органів Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Інформація щодо потреби в підвищенні кваліфікації посадових осіб місцевого самоврядування вико...

До уваги мешканців громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Рішенням Южноукраїнської міської ради від 11.05.2023 №1348 затверджено Положення про звання «П...