Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | У ВП ЮУАЕС поновлено профілактичні медичні огляди
AA

У ВП ЮУАЕС поновлено профілактичні медичні огляди

На ЮУАЕС поновлено профілактичні медичні огляди для осіб, зайнятих на роботах з особливо шкідливими та шкідливими умовами праці. Всього профілактичним обстеженням у 2020 році мають охопити 1282 працівника: 335 вже пройшли перевірку, і ще  у 947 осіб стан здоров’я мають оцінити восени. 

З  21 вересня, коли було поновлено профілактичні медичні обстеження, перевірку стану  здоров’я вже пройшли водії автотранспортного господарства. Наразі огляд проходять представники загону відомчої воєнізованої охорони та оперативний персонал.

Через пандемію COVID-19 з березня поточного року обстеження не проводились, але наразі Южноукраїнськ перебуває у «зеленій» зоні і на підприємстві немає хворих, тож профілактичні огляди відновлено. Їх проводять з урахуванням усіх карантинних правил: дотриманням соціальної дистанції, маскового режиму та ін. У відділі охорони здоров’я ЮУАЕС кажуть, що система проведення медоглядів буде гнучкою. Все залежатиме  від ситуації з коронавірусом на підприємстві, в місті та регіоні.

З урахуванням протиепідемічних заходів для оперативних змін також відновлено функціональну підготовку та навчання на базі НТЦ Южно-Української АЕС. Зокрема, на 50% зменшено кількість відпочивальників в оздоровчо-реабілітаційному комплексі «Іскра», передбачено додаткове провітрювання та дезінфекцію процедурних кабінетів, розмежування потоків людей. Робиться все, аби зберегти в умовах карантину налагоджену систему підтримки кваліфікації та оздоровлення оперативного персоналу.

 

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...

На ПАЕС привітали нацгвардійців

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

26 березня на Південноукраїнській АЕС пройшли урочисті заходи з нагоди Дня Національної гвардії Укра...