Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | У місті-супутнику ЮУАЕС пройшов 28-й Всеукраїнський пробіг, присвячений Дню енергетика
AA

У місті-супутнику ЮУАЕС пройшов 28-й Всеукраїнський пробіг, присвячений Дню енергетика

У перший день зими в Южноукраїнську 98 бігунів віком від 8 до 74 років вийшли на старт традиційного легкоатлетичного пробігу, присвяченого Дню енергетика. Перемогу в ньому виборювали представники 8 міст України.

«Складні погодні умови (вночі випав сніг) та введений у регіоні воєнний стан вплинули на кількість учасників заходу, проте, не зважаючи ні на що він відбувся. І пройшов у найкращих традиціях наших легкоатлетичних пробігів», - констатує головний суддя змагань завідувач сектором навчально-спортивної роботи комбінату культурно-спортивних споруд (ККСС) ВП ЮУАЕС Олександр Бурцайло.

Переможцями на дистанції 3 км серед дітей стали Надія Коваль, Кіра Карпенко (обоє з м. Гайворон), серед дівчат - Ліля Овчаренко (відділення спортивного орієнтування ККСС ВП ЮУАЕС), серед хлопців - Артем Ткаченко (Южноукраїнська загальноосвітня школа №2), Олексій Захарченко та Євген Ткаченко (обоє - відділення спортивного орієнтування ККСС ВП ЮУАЕС).

У жінок на дистанції 6 км першими фінішували Ірина Іванченко (Жовті Води), Ольга Семіченко (м. Ізмаїл) та Альона Кислиця (відділ охорони здоров’я ВП ЮУАЕС), а в чоловіків-ветеранів – Валерій Кузь (м. Гайворон), Олександр Булинін (м. Южноукраїнськ) та Микола Праслов (с. Прибужжя, найстарший серед учасників пробігу).

Абсолютну першість серед чоловіків на дистанції 9 км виборов Анатолій Бондаренко (м. Жовті Води). А южноукраїнці Вячеслав Оголенко (електроцех ЮУАЕС) та Олександр Волков (служба аналізу безпеки ЮУАЕС) перемогли в своїх вікових групах.

Першість серед клубів любителів бігу здобули бігуни «РИТМУ» з м. Жовті Води. Кубок «За масовість» вручено учням Благовіщенського райвідділу освіти.

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...