Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | У інформцентрі ЮУАЕС пройшов черговий енергоквест для школярів
AA

У інформцентрі ЮУАЕС пройшов черговий енергоквест для школярів

3 листопада в інформаційному центрі Южно-Української АЕС пройшов черговий енергоквест на тему атомної енергії. У ньому взяли участь школярі 6-А класу міської загальноосвітньої школи №4.

Захід включав 4 рівні, що складалися загалом з 10 конкурсних завдань. У їх перебігу дітям необхідно було відгадати загадки, відповісти на запитання ведучих, зібрати пазли, розгадати кросворди. Учасники енергоквесту з задоволенням грали в ігри, з цікавістю переглядали тематичні мультфільми та промо-ролик Южно-Українського енергокомплексу.

Завдяки участі в інформаційно-пізнавальній грі, школярі змогли дізнатися про мирний атом і його можливості, про види енергії та переваги атомної енергетики, а також про те, як виробляються кіловати і як працює АЕС. Під час энергоквесту діти продемонстрували свої знання, ерудицію та командну роботу.

Серію пізнавальних ігор для школярів фахівці відділу роботи з громадськістю та ЗМІ ВП ЮУАЕС розпочали 2016 року. Залежно від віку учасників, підбираються завдання різної складності та спрямованості. 3 листопада пройшов 11-й енергоквест.

У майбутньому учням міста-супутника АЕС, які розширюють свій кругозір у царині атомної енергетики за допомогою активних ігор, планується вручати сертифікат учасника енергоквесту.

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...