Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | У Березківську школу-інтернат - з подарунками!
AA

У Березківську школу-інтернат - з подарунками!

Новенький фотоапарат «Сanon» отримали 1 червня в подарунок від колективу Южно-Української АЕС вихованці Березківської школи-інтернату, що розташована в Кривоозерському районі.

Представники профкому ВП ЮУАЕС приїхали до інтернату, аби привітати дітей із закінченням навчального року та передати фотоапарат. Камеру та флеш-картку до неї придбали за кошти, зібрані колективом атомників під час благодійної акції, що проходила на підприємстві.

Вихованці школи зраділи подарунку, адже тепер зможуть створити фотоісторію того, як вони вчилися, жили та весело проводили час у інтернаті. Нова фотокамера «Сanon» забезпечить високоякісні знімки. «А знімати в нас є що! - запевняє директор навчального закладу Зинаїда Халімон. – Кожен день особливий і неповторний!»

Діти школи-інтернату з нетерпінням чекали гостей і підготували подарунок у відповідь - веселу та яскраву концертну програму. Дружба енергетиків з дітьми Березківської школи зав'язалася нещодавно - шефство над навчальним закладом колектив ВП ЮУАЕС узяв минулоріч. Тепер представники енергокомплексу та вихованці школи обмінюються візитами. Атомники їдуть з подарунками до підшефних, а діти - з екскурсією на АЕС.

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...