Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Турнір з дзюдо до Дня Європи
AA

Турнір з дзюдо до Дня Європи

03 травня 2019 року на базі відділення дзюдо комунального закладу «Южноукраїнська дитячо - юнацька спортивна школа» відбувся турнір з дзюдо до Дня Європи серед юнаків та дівчат 2006 років народження та молодших . Юні спортсмени на цих змаганнях продемонстрували свій рівень підготовки, отримали змагальний досвід та позитивні емоції. В результаті запеклої боротьби місця розподілились наступним чином

І місця вибороли Шкепаст Роман (вагова категорія до 22 кг), Бабенко Дмитро (вагова категорія до 25 кг), Покидько Богдан вагова категорія до 28 кг ,Зубов Георгій, (вагова категорія до 32 кг), Довгань Артем (вагова категорія до 36 кг), Довгань Кирило (вагова категорія до 40 кг),  Левицька Яна (вагова категорія до 44 кг), Валяніс Артем (вагова категорія  +44 кг).

ІІ місця посіли Яременко Вікторія, Заєць Олександр, Ярошенко Матвій, Гладких Микола, Сілін Арістарх, Малій Олександр, Яковлев Володимир, Седак Денис.

ІІІ місця здобули Суботін Сергій, Роговий Ігор, Фунтіков Денис, Коваленко Анна, Оголенко Ілля, Сиволап Всеволод, Губко Лев, Мордель Владислав, Рогожинський Євген, Пахотін Тимофій, Лушніков Антон.

День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах. Відзначення Дня Європи в Україні - це важливий крок у зміцненні самоідентифікації України як європейської держави, причетної до традицій і цінностей Європи.



 

Читайте також

Оголошення

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради ЗАПРОШУЄ небайдужих гр...

Опитування

Управління молоді та спорту Миколаївської OBA

Міністерство молоді та спорту України проводить активну роботу щодо залучення населення, у тому числ...

Відбувся Всеукраїнський турнір з боротьби греко-римської, присвячений захисникам та захисницям України

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

21 жовтня в приміщенні танцювальної зали ПК «Енергетик» відбувся Всеукраїнський турнір з...

До дня фізкультури і спорту

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музеї презентовано спортивну мозаїку «Модно. Здорово....