Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Цікавимось і пропонуємо
AA

Цікавимось і пропонуємо

11 лютого 2020 року міський голова Віктор Пароконний з фахівцями виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відвідали Южноукраїнський ремонтно-механічний завод ОП «Атоменергомаш».

Директор заводу Лунін С.М. показав посадовцям виконавчого комітету виробництво, надав відповіді на запитання, було спілкування з працівниками в цехах.

В завершення відбулася зустріч-нарада з керівною ланкою цього унікального і перспективного заводу за круглим столом. В обміні думками були надані відповіді на питання щодо перспектив розвитку міста. Майбутнє заводу знайшло своє місце як один з важливих напрямів життя Южноукраїнська, який в ближчий час об’єднається з прилеглими територіями селища Костянтинівки і села Іванівки.

Таке об’єднання соціально, економічно і навіть технологічно вигідно всім його мешканцям - адже на теренах прилеглих земель містяни мають шість тисяч своїх земельних ділянок з дачними будинками, де будуть нові і необхідні комунікації. А громади, що приєднуються, отримають помітне покращення умов їх проживання.


 

Читайте також