Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Тристороння зустріч: розмова про борги, тарифи та тероборону
AA

Тристороння зустріч: розмова про борги, тарифи та тероборону

21 лютого в інженерно-технічному центрі ВП ЮУАЕС відбулась тристороння зустріч між керівниками міста, ВП ЮУАЕС та КП “ТВКГ”. У зустрічі взяли участь міський голова Валерій Онуфрієнко, його заступники Олексій Майборода та Юрій Сіроух, заступник начальника управління економічного розвитку Тетяна Тацієнко, генеральний директор ВП ЮУАЕС Ігор Полович, спеціалісти цього підприємства з юридичних, економічних та виробничих питань, а також тимчасово виконуючий обов’язки директора КП “ТВКГ” Дмитро Судаков. 

Під час зустрічі обговорювались заборгованість комунальних підприємств “ТВКГ” та “Грааль” перед ВП ЮУАЕС, тарифи, судова справа щодо банкрутства КП “ТВКГ” та подальша взаємодія між атомною електростанцією та містом. Ігор Полович відмітив позитивні зрушення, які відбулись після зміни керівництва тепло-водоканалізаційного господарства, зокрема збільшились відрахування за поточне споживання послуг, що надає атомна електростанція.

Наприкінці зустрічі присутні обговорили актуальну інформацію щодо територіальної оборони Южноукраїнської міської територіальної громади та питання взаємодії в цьому напрямку. 

 

Читайте також