Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Свято першовересня у подарунок від профкому ВП ЮУАЕС
AA

Свято першовересня у подарунок від профкому ВП ЮУАЕС

Профспілковий комітет Южно-Українського енергокомплексу традицію проведення загальноміського свята «першого дзвоника» започаткував ще п’ять років тому. І цього разу на святкових лінійках у школах усім без винятку першокласникам подарували наплічник для змінного взуття та набір канцелярського приладдя, а також запросили взяти участь у шоу-програмі.

Цього року в Южноукраїнську набрали 18 класів першачків – для 455 учнів дзвоник пролунав уперше. Усього за шкільні лави сіли 4350 учнів. 1 вересня одразу два освітні заклади відзначили ювілеї: першій школі виповнилось 45 років, а третій – 35. Представники ВП ЮУАЕС привітали педагогів та учнів зі знаменними датами.

Потішило учасників свята те, що вперше від початку коронавірусної пандемії лінійки провели в традиційному форматі – без обмежень для дітей, їхніх батьків та гостей.

На площі біля Палацу культури «Енергетик» на молодших школярів чекало веселе торжество з великими ростовими ляльками, шоу мильних бульбашок, безкоштовними атракціонами, надувними гірками та батутами.

Активну участь у проведенні заходу традиційно взяла організація молоді Южно-Українського енергокомплексу. Не відмовили у підтримці і місцеві підприємці, які допомогли в організації розваг, а також творчі колективи Палацу культури.

«Свято першачків вже стало доброю традицією. Ми плануємо її підтримувати і надалі, аби дарувати радість малюкам. Вони розпочинають новий етап у своєму житті і хочеться, щоб цей день їм запам’ятався надовго», - підкреслив профспілковий лідер ВП ЮУАЕС Сергій Снітков.

Разом із Сергієм Снітковим та начальником управління освіти Юрієм Сінчуком школярики запустили у небо вимпел «Першокласник-2021». Не обійшлося і без солодкого сюрпризу: кожен учень 1-го класу отримав морозиво.

 

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...

На ПАЕС привітали нацгвардійців

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

26 березня на Південноукраїнській АЕС пройшли урочисті заходи з нагоди Дня Національної гвардії Укра...