Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Студенти Миколаївського національного аграрного університету зняли відеоролик про відвідини Южно-Українського енергокомплексу
AA

Студенти Миколаївського національного аграрного університету зняли відеоролик про відвідини Южно-Українського енергокомплексу

19 жовтня у ВП ЮУАЕС з екскурсією побували студенти Миколаївського  національного аграрного університету (НАУ). До програми візиту входили відвідини пристанційного майданчика та повномасштабного тренажера Южно-Української АЕС, Ташлицької ГАЕС, а також інформаційного центру підприємства.

Енергокомплекс на Південному Бузі учні НАУ відвідують не вперше. Особливо цікавлять його об'єкти студентів інженерно-енергетичного факультету вишу. Майбутні енергетики хочуть знати про будову атомного реактора, тепловиділяючої збірки, конструкційні особливості та призначення гідроакумулюючої станції тощо.

Учасник екскурсійної групи Ілля Шилов 19 жовтня відвідав енергокомплекс удруге: «Певний час тому я побував тут як учень технолого-економічного коледжу НАУ. Сьогодні я вже студент 3 курсу цього університету. Приїжджаючи на АЕС, щоразу дізнаюся багато нового та цікавого. У майбутньому, якщо буде така можливість, готовий пов'язати свою долю з атомною станцією». Ілля Шилов також розповів, що під час нинішнього візиту екскурсанти зняли відеоролик. Завдяки йому, з особливостями енергокомплексу зможуть познайомитися й інші студенти Миколаївського національного аграрного університету.

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...