Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Складні погодні умови на роботу Южно-Українського енергокомплексу не вплинули
AA

Складні погодні умови на роботу Южно-Українського енергокомплексу не вплинули

У період складних погодних умов, що склалися в Миколаївській області 7-8 лютого, Южно-Український енергокомплекс працював без збоїв. Снігопад, зниження температури та сильний поривчастий вітер на діяльність підприємства не вплинули.

У ВП ЮУАЕС заздалегідь було вжито всіх необхідних заходів, щоб забезпечити надійну безперебійну роботу обладнання. У період погіршення погодних умов допомогу персоналу цеху господарського забезпечення в підтриманні території ЮУАЕС у належному експлуатаційному стані надавали працівники аварійних бригад енергоремонтного підрозділу та цеху теплової автоматики і вимірювань. Для прибирання снігу автотранспортне господарство підприємства виділило додаткову техніку та вантажопідйомні механізми. Обов'язки з координації робіт  на випадок виникнення позаштатних ситуацій було покладено на співробітників управління аварійної готовності та реагування.

Розчищення проммайданчика та пристанційної території, а також доставка персоналу на робочі місця були організовані своєчасно.  

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...