Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Шановні Южноукраїнці та гості міста, звертаємо вашу увагу!
AA

Шановні Южноукраїнці та гості міста, звертаємо вашу увагу!

Рішенням позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 вересня 2020 року на території м. Южноукраїнська встановлений «жовтий» рівень епідемічної небезпеки, у зв’язку з чим додатково до протиепідемічних обмежень, установлених для «зеленого» рівня епідемічної небезпеки заборонити на території міста з 14 вересня 2020 року:

- відвідування сторонніми особами установ і закладів соціального захисту, в яких тимчасово або постійно проживають/перебувають громадяни похилого віку, ветерани війни і праці, особи з інвалідністю, особи із стійкими інтелектуальними або психічними порушеннями, установ і закладів, що надають соціальні послуги сім’ям/особам, які перебувають у складних життєвих обставинах, крім установ і закладів, які надають соціальні послуги екстрено (кризово);

- діяльність хостелів;

- роботу після 24-ї та до 7-ї години суб’єктів господарювання з надання послуг громадського харчування без організації дозвілля (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій раз на сім днів приймає рішення про встановлення на території регіону або окремих адміністративно-територіальних одиниць регіону рівня епідемічної небезпеки “жовтий”, “помаранчевий” або “червоний”.

Рішення про послаблення “червоного”, “помаранчевого” та “жовтого” рівня епідемічної небезпеки не може бути переглянуто раніше ніж через 14 днів з дня встановлення такого рівня епідемічної небезпеки.

Інформація про рівень епідемічної небезпеки в регіоні або в окремих адміністративно-територіальних одиницях розміщується на офіційному інформаційному порталі Кабінету Міністрів України.

Закликаємо мешканців та гостей міста неухильно виконувати карантинні заходи, дотримуватись правил особистої безпеки та гігієни з метою запобігання поширення на території міста гострої респіраторної хвороби COVID-19 та уникнення введення на території міста жорстких карантинних заходів! Лише від вашого ставлення до виконання карантинних заходів залежить рівень епідемічної небезпеки в місті!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Читайте також