Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Шановні Южноукраїнці!
AA

Шановні Южноукраїнці!

В цей складний час маю сказати Вам слова подяки, що Ви дослухаєтесь до владних порад та вимог різного рівня аби зберегти своє здоров’я і навіть життя від впливу вірусної загрози, природу якої окрім Творця не знає ніхто.

Ви вірно робите коли не слухаєте різного роду «клікуш» та «найманців», які недоброзичливо ставляться до потреб громади міста в цей непростий період, які зняли «маски» їхніх благочинних намірів і провокативно розповсюджують неправдиву інформацію, намагаються сіяти паніку.

Скажу більше. Благополуччя розвитку нашого міста на протязі багатьох років переривалось приватними інтересами різних осіб, які в підступний спосіб намагались підмінити вибір міста по його керівнику аби призначати собою  керовану маріонетку, за яку люди не голосували на цю посаду.

В такий спосіб задовольнялись приватні інтереси вузького кола осіб і нехтувались інтереси всієї громади нашого міста. Як приклад, Ви це бачили в кінці 2018, на початку 2019рр. Це теж віруси, тільки вони соціально руйнівні, що теж дуже небезпечно. Вони поряд з нами, їх легше розгледіти і убезпечитись від їхнього впливу, ніж з (COVID-19 SARS CoV-2), це теж наша безпека особливо в цей час.

Нажаль і сьогодні в місті діє група осіб, які чергове готові підкорити собі владу в самоврядуванні Южноукраїнська. Вони відомі і не дуже приховують свої спроби заявити про їхні наміри. Будьмо обачливими, адже вірусна небезпека розкриває очі на багато речей, які раніше ми ігнорували. 

Наразі виконком міської ради за дорученнями міського голови вишукує власні способи та аргументи в наших зверненнях до владних інституцій області і країни по активізації на території міста роботи малого та середнього бізнесу, роботи ринків, можливість містян доглядати за дачними ділянками з дотриманням всіх карантинних вимог аби ми не мали проблем безробіття та соціально-економічного занепаду і без того крихкої економіки нашого міського середовища. Звісно, що пріоритетом сьогодні є вимоги медіко-біологічної безпеки щодо кожного мешканця міста.

Державні рішення соціального спрямування не будуть такими дієвими, якщо вони не будуть сприймати наші ініціативні і нами аргументовані пропозиції. Над цим, поряд з карантинними вимогами та поточним вирішенням інших проблем громади, працює самоврядування нашого міста щоденно. 

 

В. Пароконний  міський голова

 

Читайте також