Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Шановні споживачі послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій!
AA

Шановні споживачі послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій!

Шановні споживачі послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій!  КП ЖЕО має намір провести перерозподіл складових тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій в межах діючих тарифів.

Для зниження фінансового навантаження на тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій КП ЖЕО надано до виконавчого  комітету Южноукраїнської міської ради  для розгляду та затвердження проекти розрахунків тарифів на  послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій окремо по кожному багатоквартирному будинку з перерозподілом складових послуг в межах діючих тарифів, затверджених рішенням виконавчого комітету ЮУ міської ради від 15.04.2015р. №74. 

В зв’язку зі скрутним фінансовим становищем: постійним ростом цін на матеріали, спецодяг, інструменти, паливо-мастильні матеріали, підвищенням тарифів на електроенергію, комунальні послуги, збільшенням рівня мінімальної заробітної плати, КП ЖЕО недостатньо коштів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.

  Для утримання тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій в межах діючих, в КП ЖЕО проводиться робота по оптимізації штатної чисельності працівників підприємства та ліквідація, реорганізація і переформатування структурних підрозділів, а також заходи з енергозбереження –встановлення енергозберігаючих світлодіодних ламп для освітлення входів в під’їзди і сходових клітин та встановлення датчиків руху сходових клітин житлових будинків.      

Наступним кроком КП ЖЕО пропонує витрати зі складових по ремонту цоколя, фарбування цоколю, ремонт відмостки, ремонт (забивання) примикання відмостки до цоколю, які відносяться до зовнішніх конструктивів будинків і на даний час  виконані по всім житловим будинкам, перерозподілити на утримання електродільниці для виконання технічного обслуговування внутрішньобудинкових електромереж та електрообладнання, на утримання дільниці по прибиранню прибудинкових територій та сходових клітин, на виконання поточних ремонтів покрівель житлових будинків для забезпечення санітарно-гігієнічних вимог проживання мешканців та їх перебування в приміщеннях, забезпечення технічних вимог до експлуатації будинку (споруди), підтримання несучої спроможності конструкцій та експлуатаційних характеристик внутрішньобудинкових мереж і систем, в зв’язку з недопущенням аварійних ситуацій (затікання на електричні мережі).

Послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій КП ЖЕО  надає  згідно Структури, періодичності та строків надання послуг, тому для перерозподілу складових витрат в межах діючих тарифів, запропоновано виконавчому комітету Южноукраїнської міської ради розглянути питання про затвердження Структури, періодичність та строків надання  послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, які надаються у багатоквартирних будинках міста Южноукраїнська комунальним підприємством «Житлово-експлуатаційне об’єднання» (додаток 1) з виключенням зі Структури, періодичності та строків надання послуг, затвердженої рішенням виконавчого комітету від 20.04.2016р. №106 -  п.6.8. ремонт цоколю цементним розчином; п.6.9. фарбування цоколю; п.6.10. ремонт відмостки; п.6.11. ремонт (забивання) примикання відмостки до цоколю, та Структуру періодичність та строки надання  послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, які надаються мешканцям гуртожитку №1, розташованого за адресою: вул. Дружби Народів, 8, гуртожитку №4, розташованого за адресою: вул. Миру, 11 і гуртожитку №3, розташованого за адресою: вул. Миру,9, комунальним підприємством «Житлово-експлуатаційне об’єднання» (додаток 2) з виключенням зі Структури, періодичності та строків надання послуг, затвердженої рішенням виконавчого комітету від 07.12.2016р №300 - п.4.8. ремонт цоколю цементним розчином; п.4.9. фарбування цоколю; п.4.10. ремонт відмостки; п.4.11. ремонт (забивання) примикання відмостки до цоколю. 

Більш детально з проектом розрахунків тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій можна ознайомитись в КП ЖЕО за адресою: вулиця Паркова, 5, каб.209.

Зауваження та пропозиції від споживачів  приймаються протягом 14 днів з дня опублікування даного повідомлення за адресою: вулиця Паркова, 5, каб.209 або по телефону 2-54-42».

Читайте також

Оголошення

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

У зв’язку з ремонтними роботами буде відсутнє гаряче водопостачання у житлових будинках за...

Шановні жителі міста!

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

У зв’язку з ремонтними роботами буде відсутнє гаряче водопостачання у житлових будинках за...

Шановні жителі міста!

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

У зв’язку з аварійно-ремонтними роботами мережевого трубопроводу 08.04 2024р. буде відклю...

КП ТВКГ інформує

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

Комунальним підприємством  «Теплопостачання та  водо-каналізаційне господарство&raqu...

Шановні мешканці міста!

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

У зв’язку з аварійно-ремонтними роботами на  трубопроводі ГВП буде відключено гаряче водо...

Інформує КП ТВКГ

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

  Комунальним підприємством «Теплопостачання та  водо-каналізаційне господар...

Оголошення

Комунальне підприємство «Грааль»

Комунальне підприємство «Грааль» Южноукраїнської міської ради, код ЄДРПОУ: 41340464 ...