Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Шановні мешканці Южноукраїнської міської територіальної громади та представники бізнесу!
AA

Шановні мешканці Южноукраїнської міської територіальної громади та представники бізнесу!

На виконання вимог чинного законодавства виконавчим комітетом Южноукраїнської міської ради розпочата робота з підготовки Стратегії розвитку Южноукраїнської міської територіальної громади на період до 2027 роки.

Одним з перших етапів підготовки стратегії є проведення опитування представників бізнесу та мешканців громади для визначення оцінки підприємницького клімату в громаді, основних проблем громади та перспектив її розвитку на майбутнє.

У звʼязку з цим запрошуємо представників бізнесу та мешканців громади в термін до 10.06.2023 року пройти онлайн опитування:

  • для представників бізнесу:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScUpiIS0oVRkhqDST62G6hkmq0jdxUoBmX_bHtxqV2ntdZerA/viewform?usp=sf_link

(заповнюється особисто керівником підприємства чи фізичною особою – підприємцем або визначеною ними уповноваженою особою)

  • для мешканців громади

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd9Lt6IQZSiEFyC6aDvPTmM-huj5iaqQJCnGsn8bKG5iz1XfA/viewform?usp=sf_link

 (заповнюється мешканцями громади, яким виповнилося 16 років)


У разі неможливості пройти опитування онлайн, Ви можете скористатися можливістю пройти опитування шляхом заповнення бланків опитувальників:

Заповнені анкети просимо надати в термін до 31.05.2023 року будь-яким зручним Вам способом до управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради:

  • в електронному вигляді на електронну адресу: yuzheconom@ukr.net;
  • у паперовому вигляді на адресу: м.Южноукраїнськ, бул.Квітковий,9, контактний номер телефона (05136) 5-57-78. 

Заздалегідь вдячні за співпрацю та участь у розробленні головного програмного документу громади. Сподіваємося, що за участі бізнесу та громадськості нам вдасться спільними зусиллями підготувати стратегію, яка враховуватиме всі актуальні напрямки та забезпечить подальший розвиток нашої громади.

Читайте також

Протокол №1 засідання робочої групи з розробки проєкту Стратегії розвитку Южноукраїнської міської територіальної громади на період до 2027 року

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Протокол №1 засідання робочої групи з розробки проєкту Стратегії розвитку Южноукраїнської мі...

Відбулось перше засідання робочої групи розробки проєкту Стратегії розвитку Южноукраїнської міської територіальної громади на період до 2027 року

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

06.07.2023 у великій залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулось засід...

Оголошення про перше засідання робочої групи з розробки проєкту Стратегії розвитку Южноукраїнської міської територіальної громади на період до 2027 року

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

До уваги мешканців Южноукраїнської міської територіальної громади!  06.07.2023 о 14.00 ...

До уваги мешканців громади! Повідомляємо про початок розробки Стратегії розвитку Южноукраїнської міської територіальної громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

З метою визначення перспективних напрямків розвитку територіальної громади, Южноукраїнською міською...