Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Шановні друзі!
AA

Шановні друзі!

В місті Южноукраїнську  з 2014 року започатковується щорічний  Міжрегіональний чемпіонат по спідкубінгу. Сподіваємось що запровадження даного Заходу сприятиме профілактиці ігроманії, негативних звичок, формуванню таких позитивних якостей,  як цілеспрямованість, наполегливість, воля до перемоги тощо. Запрошуємо усіх  бажаючих учнів прийняти участь. Правила проведення Чемпіонату додаються. V Міжрегіональний чемпіонат по спідкубінгу  відбудеться 23 березня 2018 року.

Місце проведення: Южноукраїнська загальноосвітня школа  І-ІІІ ступенів  №4  (пр.Незалежності,16,  тел.: (05136)  5-83-91,  директор – Карнаухова Марина Борисівна, моб.тел.: 067-518-89-07).

Координатор Чемпіонату від управління освіти Южноукраїнської міської ради Кравченко Наталя Василівна, моб.тел.: (067)399-88-71, роб.тел.:(05136)2-26-08.

У V Міжрегіональному чемпіонаті по спідкубінгу  запланована участь Романа Остапенка (м. Київ) учасника шоу «Україна має талант» 4 та 5 сезонів.

Останній термін подачі заявок 17 березня 2018 року.

З 2016 року, в рамках Чемпіонату, проводиться конкурс фоторобіт «ФотоКуб» за двома номінаціями:

- реальне фото;

- фотомонтаж.

Розмір фоторобіт – А4 (роботи інших розмірів до розгляду не приймаються). На звороті фото вказується Прізвище та ім’я виконавця його контактний телефон. Фотороботи можна відправляти поштою за вказаною адресою або надавати особисто директору ЮЗШ №4 та координатору від управління освіти до 22.03.2018 року включно.

Для глядачів присутніх в залі (учнів шкіл міста та зареєстрованих на змагання) відбувається розигриш заохочувального призу «Випадкове місце».

В рамках Чемпіонату по Спідкубінгу для дітей ДНЗ та 1-х класів проводиться Чемпіонат по «П’ятнашкам»  (контактні телефони: (05136) 2-10-38, 067-518-89-26). 

Запрошуємо до участі!

 



           

МІЖРЕГІОНАЛЬНИЙ 

ЧЕМПІОНАТ 

ПО СПІДКУБІНГУ

 

 

 

 Спідкубінг  - збирання Кубіка Рубіка на швидкість

Змагання із спідкубінгу проводяться з метою розвитку просторового і логічного мислення, моторики, пам’яті, швидкості реакції, інтелектуального розвитку, забезпечення соціальної значущості: сприяння профілактиці ігроманії, негативних звичок, підвищення стресостійкості, формування таких позитивних якостей, як цілеспрямованість, наполегливість, воля до перемоги.

Чемпіонат по спідкубінгу проводиться за слідуючими номінаціями: кубік Рубіка (КР)2х2х2, (КР)3х3х3, (КР)4х4х4, (КР)5х5х5, (КР)3х3х3 однією рукою, (КР)3х3х3 із закритими очима.

Чемпіонат по спідкубінгу проводиться за наступними правилами:

  • Відбірковий тур

Для визначення кращого часу кожний учасник, повинен зібрати  кубік Рубіка 5 разів. Найкращий  і найгірший результати відкидаються, а із 3-х результатів, що залишились вираховується середнє арифметичне. Це і є той самий час, який використовується для визначення  переможців, які потрапляють до чверть фіналу.

  • До чверть фіналу потрапляє половина від загальної кількості учасників. За тією ж самою схемою визначаються переможці, які потрапляють до півфіналу.
  • До півфіналу, потрапляють переможці (не більше 10), які  показали найкращий результат  у чверть фіналі.
  • До фіналу потрапляють переможці (не більше 5), які показали найкращий результат у півфіналі.
  • Чемпіон визначається із учасників фіналу шляхом визначення найкращого результату, як середньоарифметичного із п’яти спроб. У номінаціях (КР)3х3х3 однією рукою та (КР)3х3х3 із  закритими очима переможець визначається за кращим  результатом із трьох спроб.

Для участі у Чемпіонаті необхідно заповнити та надіслати заявку (форма додається) на адресу  організаторів не пізніше ніж за тиждень до дня проведення чемпіонату за електронною адресою : osvita_yu@ukr.net  або факсом (05136) 2-21-19.

У разі перемоги на Міжрегіональному чемпіонаті по спідкубінгу чемпіон отримує головний приз Чемпіонату. Учасники, що посіли ІІ і ІІІ місця, можуть бути відзначені заохочувальними призами (грошовою винагородою). Усі учасники отримують дипломи учасника із  зазначеним результатом.

Бажаємо Вам перемог!

 

Читайте також

До уваги батьків і учнів! Розклад руху шкільного спеціалізованого автобуса «Южноукраїнськ – МПЗ – Южноукраїнськ» із 16.04.2024 року

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

  РОЗКЛАД  руху автобусів (І рейс)  Южноукраїнськ  (вул. Свободи, 46) ...

Вітаємо з перемогою!

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

30 березня у місті Черкаси відбувся відкритий Чемпіонат Фітнес-турніру «СУЗІР’Я  FI...

До уваги батьків і учнів!

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

В розкладі руху шкільного спеціалізованого автобуса «Южноукраїнськ – МПЗ –...

Шановні батьки!

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

З 01.04.2024 року на маршрут Южноукраїнськ-МПЗ-МПЗ-Южноукраїнськ виходе «Шкільний автобус&raqu...

Увага! Вакансія

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

Управління освіти Южноукраїнської міської ради ім. Б. Грінченка інформує про наявну вакансію техн...

НМТ-2024: старт реєстрації

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

З 14 березня до 11 квітня усі, хто планує вступати до закладів вищої освіти на бакалаврські про...

Шкільні ліги. ІІІ-й етап. Баскетбол

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

14.03.2024 року команда хлопців Южноукраїнського ліцею №2 представляла нашу громаду у ІІІ етапі всеу...