Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | ШАБАШ ОДНОГО ПОПУЛІСТА
AA

ШАБАШ ОДНОГО ПОПУЛІСТА

Мовою оригіналу. О. Надьожа позапланову сесію міської ради, яку скликано на 29 травня назвав – «Шабаш по вопросам "дележки" одеяла, по садику 8 "Сказка"» (Аби краще розумілось, за офіційним визначенням – «Шабаш, це суботнє свято у юдеїв або шабаш, це нічне збіговисько відьом, чортів, чаклунів»).

Позапланова сесія міської ради, скликалась на 29 травня з актуального питання по дитячому садку №8 за підстав, що у головного розпорядника бюджетних коштів в Департаменті інфраструктури міського господарства вимушено розпочато службове розслідування пов’язане з тимчасовою зміною керівника цього виконавчого органу міської ради і була потреба інформувати сесію міської ради про деякі особливості з ремонтом вказаного дитсадка.

Сесія не відбулась, бо невистачило явки декількох депутатів. Та мабуть наявні помилки з проектно-кошторисною документацією на ремонт ДНЗ-8 вже буде виправляти нове керівництво Департаменту і схоже вони знають що робити.

Але є потреба звернути увагу нашого міста на те, що згаданий журналіст вже не раз приходить на сесії міської ради без маски і нахабно демонструє неповагу до карантинних обмежень. Закон може комусь не подобатись, можуть і не подобатись Постанови Уряду України, зокрема № 392 від 20 травня 2020, яка вказує, що захисні маски або респіратори  в громадських будівлях обов’язкові. Та Закон – є Закон і така неповага до нього, до Постанов Уряду України має отримати відповідне реагування правоохоронних органів.

Не можна плювати в обличчя всьому місту, навіть коли ти себе позиціонуєш журналістом.

Потрібно з повагою і відповідальністю відноситись до інших, хто виконує вимоги карантинних обмежень. Якщо всі будуть ігнорувати вимоги до нинішні х умов нашого життя з карантинними особливостями, то місто знову обмежать блок постами і будуть більш суворі умови нашого життя на все. Доречі, Вараш вже повернувся до попередніх обмежень, бо суттєво зросла кількість хворих, а місто провокують ходити без масок.

Є потреба знати позицію цієї особи щодо карантинних обмежень, дослівно – «…нынешняя власть постоянно нас старается удержать в комнатных условиях, продливая нам западный геноцидный план с изоляцией», висловлюється безробітний О. Надьожа.   

Нагадаю всім мешканцям міста. При стійкій тенденції одужання хворих містян на COVID-19, де вже вернулись до звичайного життя 27 наших мешканців за останні дні до  захворівших в місті на цю небезпечну хворобу станом на 1 червня додався сімейний випадок – четверо хворих. За таких умов, як і раніше, виконком міської ради та штаб медіко-біологічних питань ТЕБ і НС звертається до всіх мешканців Южноукраїнська – «Дотримуймось карантинних вимог, поважаймо один одного, не наражаймо себе, інших і  близьких вам людей на цю небезпечну хворобу, а місто на попередні обмеження».

Міський  голова   В. Пароконний 

 

 

 

 


 

 

Читайте також