Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Сертифікати учасників «Енергоквесту» в листопаді отримали учні 11-ти шкільних класів Южноукраїнська
AA

Сертифікати учасників «Енергоквесту» в листопаді отримали учні 11-ти шкільних класів Южноукраїнська

У листопаді в місті-супутнику ЮУАЕС учасником інтелектуально-пізнавальної гри «Енергоквест» у інформцентрі атомної станції «Імпульс» став 231 учень. 

Веселу подорож у світ атомної енергетики здійснили загалом 11 класів середньої загальноосвітньої школи Южноукраїнська №4. Дійти до фінішу їм допомогли допитливість, кмітливість, згуртованість і взаємовиручка.

Посвідченням про успішне завершення «атомних пригод» стали спеціальні сертифікати, які було вручено кожному класу-учаснику. Щоб їх отримати, дружному дитячому колективу необхідно було осилити 4 рівні, що складалися з десятка конкурсних завдань. Мультики про атом за участі допитливих фіксиків, загадки, пазли, кросворди, ігри та естафети - все це входило до захоплюючих пригод під назвою «Енергоквест». У підсумку діти не лише відпочили та весело провели час, а й дізналися багато нового та корисного про мирний атом і головне промислове підприємство Южноукраїнська - енергокомплекс на Південному Бузі.

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...

На ПАЕС привітали нацгвардійців

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

26 березня на Південноукраїнській АЕС пройшли урочисті заходи з нагоди Дня Національної гвардії Укра...