Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Рятувальники провели для вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації бесіду стосовно правил пожежної безпеки
AA

Рятувальники провели для вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації бесіду стосовно правил пожежної безпеки

16 березня співробітники Южноукраїнського міського сектору завітали в гості до вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації та провели бесіду стосовно правил пожежної безпеки. На зустріч із рятувальниками чекали 12 дітей з 1 по 8 клас.

В рамках зустрічі співробітники Служби порятунку розповіли дітям про поняття «пожежа», про те, з яких причин вони виникають та до чого можуть призвести. Також, діти дізналися про первинні засоби пожежогасіння – вогнегасники, та про правила його використання. Окремо рятувальники повторили з дітьми номера екстрених служб, а також нагадали коли до них слід звертатися.

Окрема увага приділялася правилам пожежної безпеки. Рятувальники розповідали дітям про те, чого не можна робити, яких рекомендацій та настанов слід дотримуватися аби не сталося біди, нагадували про те, що не можна гратися сірниками, запальничками тощо.

А для того, щоб вихованці краще запам’ятали всі правила, співробітники ДСНС запропонували їм переглянути навчальні відеофільми.

На завершення співробітники підрозділу подарували дітям невеличкі сувеніри та повітряні кульки із символікою Служби порятунку 101 та побажали, щоб в житті їм ніколи не довелося зустрітися із вогняною люттю. А діти пообіцяли, що для цього завжди дотримуватимуться правил пожежної безпеки!

 

 

 

 

Читайте також

Корисно знати

Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

У 2019 році Координатором проектів ОБСЄ в Україні та студією онлайн-освіти EdEra  розроблено он...