Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Рада регіонального розвитку Миколаївщини
AA

Рада регіонального розвитку Миколаївщини

 

27 листопада 2018 року в місті Миколаєві відбулася Рада регіонального розвитку Миколаївщини, в якій взяли участь керівництво області, очільники міських та районних адміністрацій, голови міських, районних та сільських рад, голови ОТГ та депутати різних рівнів.

У вступному слові голова ОДА Олексій Савченко зазначив, що Рада регіонального розвитку Миколаївщини дає старт процесу формування трирічного перспективного плану розвитку регіону. За словами голови області, головною метою засідання Ради регіонального розвитку області є підбиття проміжних підсумків децентралізації у регіоні та визначення пріоритетних напрямків і проектів розвитку Миколаївщини.

На засіданні Ради регіонального розвитку були заслухані доповіді представників ОТГ та районних державних адміністрацій про хід децентралізації на місцях.

Про формування Перспективного плану розвитку Миколаївської області на 2019-2021 роки розповів заступник голови облдержадміністрації Олександр Кушнір. Він зазначив, що механізм створення трирічного плану розвитку Миколаївської області передбачає проведення відповідних зустрічей та обговорень на рівні району, міста чи ОТГ – із залученням громади. Напрацьовані пропозиції із можливими проектами розвитку будуть затверджені на підсумковому обласному засіданні Ради регіонального розвитку вже у лютому 2019 року. Наступний етап передбачатиме погодження плану розвитку Миколаївщини Президентом та Урядом.

На засіданні Ради регіонального розвитку Миколаївщини була присутня делегація і від нашого міста. До її складу входили заступник міського голови з 
питань діяльності виконавчих органів ради Микола Володимирович Бацман та депутат Южноукраїнської міської ради Наталя Миколаївна Черьомухіна.

Наталя Черьомухіна 28.11.2018 року на продовженні пленарного засідання 42 сесії Южноукраїнської  міської  ради VII скликання проінформувала присутніх депутатів Южноукраїнської міської ради, керівників виконавчих органів Южноукраїнської міської ради, комунальних підприємств, мешканців міста про питання, які порушувалися під час проведення Ради регіонів області.

 

 

 

 

 

 

 

 

Читайте також

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...

Відбулись засідання комісії з розгляду проектів планів підприємств і організацій, які належать до комунальної власності

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

05 березня 2024 року та 06 березня 2024 року відбулись засідання комісії з розгляду проект...

УКРЯТ оголошує конкурс наукових проєктів у сфері ядерної науки, атомної енергетики та промисловості “Атомні інноватори” - 2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Завданням конкурсу є підтримка прикладної науки в Україні та сприяння розвитку новітніх технологій в...