Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Рада оборони Миколаївської області затвердила план заходів із запровадження воєнного стану
AA

Рада оборони Миколаївської області затвердила план заходів із запровадження воєнного стану

Увечері 28 листопада відбулось засідання ради оборони Миколаївської області, під час якого було обговорено і затверджено основні заходи щодо підготовки та запровадження воєнного стану на території Миколаївщини. Серед нагальних питань - забезпечення публічної безпеки, посилення охорони важливих об’єктів соціальної та економічної сфер, визначення порядку дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

«Ми плідно працювали протягом кількох років, тому ми не просто готові (до запровадження воєнного стану, - ред), а з розумінням ставимося до тих викликів , які сьогодні стоять перед громадою Миколаївщини, перед нашою державою і суспільством. Ми на сьогоднішній день згуртовані, єдині і у нас є чітко визначений план першочергових дій, якого область буде дотримуватись», - зазначив голова Миколаївської облдержадміністрації, голова ради оборони області Олексій Савченко.

Голова ОДА наголосив на необхідності посилення охорони державних будівель, закладів соціальної сфери, а також місць великого скупчення людей (ВІДЕО).

«Окремо звертаюсь до ЗМІ сприяти і надати можливість пояснити жителям та втілити в життя ті пункти розпорядження, згідно якого ми далі будемо рухатись і діяти відповідним чином», прокоментував очільник області.

Крім того, Олексій Савченко звертає увагу громадськості та засобів масової інформації на недопущення фіксації і передачі інформації про пересування військової техніки і військових підрозділів на території Миколаївської області. 

http://www.mk.gov.ua

Читайте також

З жовтня 2020 року при облдержадміністрації запрацювала робоча група з врегулювання проблемних питань, які виникають під час реєстрації фермерами податкових накладних

Департамент агропромислового розвитку Миколаївської обласної державної адміністрації

До основних завдань робочої групи входять: сприяння взаємодії органів влади у врегулюванні про...