Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Проведено переговори з власником земельної ділянки, яка підлягає викупу для суспільних потреб під розміщення кладовища
AA

Проведено переговори з власником земельної ділянки, яка підлягає викупу для суспільних потреб під розміщення кладовища

06.03.2021 під керівництвом заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горностая С.В. відбулося засідання робочої групи для проведення переговорів щодо визначення розміру викупної ціни земельної ділянки для суспільних потреб під розміщення кладовища.

Участь у перемовинах також приймали: Олег Коноплянников – голова постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, представники управління земельних ресурсів, управління фінансів та економіки, юридичного відділу та інші.

На засідання був запрошений власник земельної ділянки (кадастровий номер 4820355700:03:000:0093), що підлягає викупу - Дарієнко О.В.

Під час засідання Дарієнку О.В. роз’яснено, що розмір викупної ціни складається з вартості земельної ділянки, яка визначена експертно грошовою оцінкою, та збитків, завданих власнику у зв’язку з достроковим розірванням договору оренди земельної ділянки, тобто упущеної вигоди.

З розрахунком викупної ціни, вартість земельної ділянки згідно експертно грошової оцінки склала 259 тисяч гривень, та збитків (упущеної вигоди) у розмірі 59,2 тисяч гривень, власник земельної ділянки Дарієнко О.В. ознайомився та повністю погодився, засвідчивши своїм підписом.

- Після затвердження викупної ціни на сесії Южноукраїнської міської ради, будуть проводитися процесуальні дії щодо укладення договору купівлі-продажу земельної ділянки між Южноукраїнською міською радою та власником земельної ділянки, - зазначив Сергій Горностай.

Відповідна земельна ділянка примикає до міського кладовища, де вже закінчились місця для захоронення та складає 6 Га. Таким чином, міське кладовище розшириться за рахунок даної земельної ділянки.

 

Читайте також

Проведено рейд робочої групи щодо заборони продажу ранньоквітучих рослин Червоної книги України

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

07 березня 2024 року відділом екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин спіль...

Що таке ЕкоЗагроза

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ЕкоЗагроза – це офіційний ресурс Міндовкілля, розроблений за підтримки Міністерства цифрової т...