Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Проведена тематична лінійка, присвячена річниці аварії на Чорнобильській АЕС і Міжнародному Дню охорони праці
AA

Проведена тематична лінійка, присвячена річниці аварії на Чорнобильській АЕС і Міжнародному Дню охорони праці

Відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 № 685, щороку 28 квітня у Всесвітній день охорони праці в нашій країні відзначається День охорони праці, девіз якого у 2018 році за рекомендацією Міжнародної організації праці – «Захищене і здорове покоління». Цей девіз збігається із завданнями і метою Всесвітнього дня боротьби із дитячою працею, який відзначають 12 червня.

Згідно наказу директора в ДНЗ «Южноукраїнський професійний ліцей» з 23 по 27 квітня 2018 р. проходить тиждень охорони праці,  мето якого є привернення уваги суспільства, органів державної влади, суб'єктів господарювання, громадських організацій до питань охорони праці, запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням, вшанування пам'яті осіб, які загинули на виробництві, популяризація культури профілактики безпеки і гігієни праці.

24 квітня в рамках Тижня Охорони праці проведена тематична лінійка присвячена річниці аварії на Чорнобильській АЕС і Міжнародному Дню охорони праці.  До участі  запросили начальника відділення Фонду соціального страхування в м. Южноукраїнську, депутата міської ради Гут С.С.

 

 

Читайте також