Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Профспілковий комітет ЮУАЕС допомагає медикам у боротьбі з COVID-19
AA

Профспілковий комітет ЮУАЕС допомагає медикам у боротьбі з COVID-19

Профспілковий комітет Южно-Української АЕС робить свій внесок у боротьбу з коронавірусною інфекцією COVID-19. На придбання спецзасобів захисту для місцевих медиків виділено 170 тисяч гривень.

Одноразові хірургічні маски, тест-системи для виявлення антигенів вірусів грипу «А» та «Б», респіратори зі ступенем захисту FFP-3, захисні окуляри, бахіли і багато іншого КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» вже отримала.

За словами уповноваженої особи КНП ЮМБЛ Валентини Терещенко, дефіциту під час вибору засобів спецзахисту не спостерігалось. На складах постачальників знайшлося все необхідне. Товар сертифікований і відповідає вимогам МОЗ, успішно пройшов реєстрацію. «Ми задоволені оперативністю виконання замовлення та ціною засобів захисту, - підкреслив голова Южноукраїнської обєднаної організації профспілок Сергій Снітков. - Але головне - це те, що продукція якісна і дозволить зберегти життя та здоров'я наших медиків».

З дня на день очікується надходження 100 комплектів одноразових комбінезонів для медичного персоналу. Вони укомплектовані нарукавниками, бахілами, окулярами, масками, що забезпечує високий рівень захисту. Залишок коштів, а це трохи більше, ніж 16 тисяч гривень, планують направити на придбання дезінфікуючих засобів.

«Завдяки Южноукраїнській об’єднаній організації профспілок ми забезпечили спецзасобами захисту реанімаційне, інфекційне, хірургічне відділення та прийомний покій. Придбали все необхідне за тим переліком, який надали медичні працівники. Всі дуже вдячні за підтримку та матеріальну допомогу», - зазначає голова первинної профспілкової організації КНП ЮМБЛ Людмила Староконь.

Ще декілька тижнів тому до боротьби з коронавірусною інфекцією долучилась первинна профспілкова організація НАЕК «Енергоатом». Для недопущення поширення COVID-19, збереження життя та здоров'я персоналу були виділені кошти на придбання засобів захисту для працівників лікарень у містах-супутниках АЕС, зокрема для южноукраїнських медиків. На потреби медичного персоналу надійшли і 150 тисяч гривень від Атомпрофспілки. Ці кошти також будуть використані для реалізації заходів боротьби з коронавірусом.

 

 

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...

На ПАЕС привітали нацгвардійців

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

26 березня на Південноукраїнській АЕС пройшли урочисті заходи з нагоди Дня Національної гвардії Укра...