Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Продовжено демонтаж незаконно встановлених тимчасових споруд
AA

Продовжено демонтаж незаконно встановлених тимчасових споруд

15 лютого був продовжений примусовий демонтаж незаконно встановлених тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності, а саме: трьох  павільйонів, які  щільно примикають до  комплексу «Альянс» (пр. Незалежності, 20-В). Розпочався він 2 лютого після письмового попередження підприємця Алли Сербіної. Тоді працівники КП СКГ демонтували бокові панелі, які транспортували для зберігання на склад комунального підприємства. 15 лютого демонтаж був продовжений. Незважаючи на опір, що чинили підприємець та її прихильники, була знята задня стіна незаконно встановленої тимчасової споруди. Громадський порядок був забезпечений працівниками поліції. Попереду - демонтаж склопакетів.

Зроблений опис усіх розібраних будівельних матеріалів. Вони будуть повернуті власнику за умови відшкодування вартості демонтажних робіт, транспортування та зберігання.

При обговоренні події в соцмережах у багатьох людей виникло питання: що буде побудовано на місці демонтованої споруди. Але демонтуються лише незаконно встановлені тимчасові споруди, на які немає дозвільних документів. Дві споруди, законним власником яких є цей підприємець, залишаються на своїх місцях. Алла Сербіна ще раз попереджена про те, що вона повинна самостійно демонтувати незаконно встановлені споруди та привести територію в порядок згідно з нормами благоустрою. 

З передісторією демонтажа можна ознайомитись за посиланням: http://yu.mk.ua/news/show/demontazh_nezakonno_vstanovlenikh sporud

 

Читайте також