Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Про стан атестації робочих місць за умовами праці в місті Южноукраїнську
AA

Про стан атестації робочих місць за умовами праці в місті Южноукраїнську

У місті налічується 30 підприємств з важкими та шкідливими умовами праці з загальною кількістю робочих місць, що підлягають атестації - 2885. З них атестовано – 2632, що складає 91% від загальної кількості робочих місць зі шкідливими умовами праці.

Згідно з графіком проведення атестації робочих місць за умовами праці по місту Южноукраїнську складеному на 2017 рік атестація повинна проводитися на таких підприємствах: КЗ «ЮМЛ» (2 робочі місця), ДНЗ «Южноукраїнський професійний ліцей» (3 робочі місця), ТОВ «Юг-Спецгідроенергомонтаж» (6 робочих місць), ДНЗ №2 «Ромашка» (6 робочих місць), ДНЗ№6 «Світлячок» (6 робочих місць).

Не проведена атестація робочих місць за умовами праці на 10 підприємствах міста Южноукраїнська: ПП «Укрбудсервіс і Ко», ТОВ «Атомгідбуд», ПП «Струг», ПП «Технобуд», ПАТ «Юженергобуд», ТОВ «Тунельспецбуд», ПП «Меридіан Інвест», МПП «Новатор», та нововиявленому за результатами перевірки КЗ «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей».

З керівниками підприємств, представниками трудових колективів та головами профспілок постійно ведеться інформаційно-роз’яснювальна робота щодо необхідності проведення атестації робочих місць за умовами праці, порядку проведення та відповідальності за її не проведення. З початку 2017 року до керівників підприємств, установ, організацій направлено 12 листів-нагадувань про необхідність проведення атестації робочих місць.

  Станом на 01.12.2017 року проведено інформаційно-розяснювальну роботу та методичну допомогу на 39 підприємствах міста, проведено 50 гарячих «ліній», на яких розглядались питання атестації робочих місць за умовами праці. Розповсюджено 245 буклетів з питань атестації робочих місць, надання пільг та компенсацій за роботу у важких та шкідливих умовах праці.

На сайті Южноукраїнської міської ради висвітлюється інформація про стан атестації робочих місць за умовами праці, пільги та компенсації за роботу  у шкідливих умовах праці.

 

Читайте також

"Дитина не одна"- тимчасова допомога на дітей, щодо яких встановлено факт відсутності батьківського піклування

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Постановою Кабінету Міністрів України від 22 березня 2024 р. № 331 «Деякі питання провадження...

Кіберзалежність

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

На початку свого розвитку комп’ютерні технології здебільшого застосовувалися для роботи, але з...

До уваги ветеранів війни, членів  їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради повідомляє. 20 березня 2024...