Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Про отримання техніки із завантаження та розвантаження зернових рукавів
AA

Про отримання техніки із завантаження та розвантаження зернових рукавів

Міністерство аграрної політики та продовольства України спільно з Продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН (ФАО) реалізують програму з надання аграріям засобів тимчасового зберігання зерна (зернових рукавів).

У продовжені цієї програми, Мінагрополітики України та ФАО розпочато реєстрацію для отримання 105 комплектів спеціальної техніки для завантаження та розвантаження зернових рукавів. Один комплект складається із 1 завантажувача, 1 розвантажувача та 1 бункера-перевантажувача, та надаватиметься у розрахунку для завантаження щонайменше 292 зернових рукавів.

Реєстрація відбуватиметься у два етапи: для отримувачів техніки та для обрання їх сільгоспвиробниками – до 07 грудня та 11 грудня відповідно.

Перший етап триває з 30 листопада по 07 грудня, із назвою програми у Державному аграрному реєстрі «Отримання від ФАО техніки для завантаження рукавів для зберігання зерна». У межах цього етапу зареєструватися можуть потенційні отримувачі (оператори) техніки, які готові на комерційній основі надавати послуги із завантаженням та розвантаженням зернових рукавів. У заявці потрібно вказати інформацію про наявну техніку, область надання послуг та діапазон вартості послуг із завантаження-розвантаження рукавів.

Другий етап триватиме з 04 по 11 грудня, із назвою програми у ДАРі «Вибір отримувача техніки – надавача із завантаження рукавів для зберігання зерна, отриманих від ФАО». У межах цього етапу отримувачі зернових рукавів від ФАО можуть подати заявку на послуги із заповнення отримання рукавів та обрати зі списку компанію-оператора, що, на їхню думку, повинна отримати техніку, а також зазначити кількість рукавів для завантаження обраним оператором.

Для зручності сільгоспвиробників, на сайті Мінагрополітики України та ДАР буде опубліковано перелік зареєстрованих у ДАРі компаній-операторів, які сільгоспвиробник може вказати як отримувачів необхідної техніки.

Умови для отримання техніки із завантаження та розвантаження зернових рукавів за посиланням: https://www.dar.gov.ua/news-list/u-dari-rozpochalas-reiestraciya-dlya-otrimannya-tehniki-iz-zavantazhennya-ta-rozvantazhennya-zernovih-rukaviv-vid-minagropolitiki-ta-fao .

Реєстрація у ДАР за посиланням: https://www.dar.gov.ua/cards-useful/yak-zareyestruvatysia.

Звертаємо Вашу увагу на те, що надання фінансової підтримки в агропромисловому комплексі у 2023 році планується здійснювати виключно через ДАР.

Читайте також

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту»

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Ц...

Міським головою затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів  Южноукраїнської міської ради та її виконавчих органів на 2024 рік

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Міським головою 22.04.2024 затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів...

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...

Відбулись засідання комісії з розгляду проектів планів підприємств і організацій, які належать до комунальної власності

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

05 березня 2024 року та 06 березня 2024 року відбулись засідання комісії з розгляду проект...