Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Привітання дітей в лікарні з Днем захисту дітей
AA

Привітання дітей в лікарні з Днем захисту дітей

Щороку в перший день літа, 1 червня, у всьому світі святкується Міжнародний День захисту дітей.

Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою.

У День захисту дітей бажаємо кожній дитині міцної сім’ї і всього необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі усмішки освітлюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим.

В цей день до КНП «ЮМБЛ» з поздоровленнями та солодощами  завітали секретар Южноукраїнської міської ради та депутати які разом з  керівником закладу привітали діток зі святом у дитячому відділенні лікарні. Після чого представники влади відвідали приймальне, дитяче, фізіотерапевтичне відділення та кабінет комп’ютерної томографії де обговорили з керівником закладу  план розвитку, проблемні питання лікарні, а також шляхи їх вирішення.

Після веселощів для дітлахів було показано мультиплікаційний  фільм.

Керівництво лікарні дякує всім хто був причетний до проведення даного заходу, а саме Управлінню молоді, спорту та культури , Управлінню освіти Южноукраїнської міської ради за змістовний та цікавих захід для наших малюків.

 

 

Читайте також

День лікаря–лаборанта

КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня»

15 квітня відзначаються День лікаря–лаборанта, міжнародний день фахівця з лабораторної ді...