Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Представники «Social Dance Club» з Миколаєва відвідали Южно-Український енергокомплекс
AA

Представники «Social Dance Club» з Миколаєва відвідали Южно-Український енергокомплекс

25 лютого представники миколаївської студії танців «Social Dance Club» відвідали містоутворююче підприємство Южноукраїнська - Южно-Український енергокомплекс.

На енергетичному підприємстві, єдиному в Україні до складу якого входять АЕС, ГЕС і ГАЕС, миколаївців зустріли привітно. Групу екскурсантів з «Social Dance Club» доповнювали члени южноукраїнської громадської організації спортивного напрямку «Фітнес центр «Тандем», у яких представники студії танців були в гостях.

Під час екскурсії вони побували на пристанційному та оглядовому майданчиках Южно-Української АЕС і Ташлицької ГАЕС, а також на повномасштабному тренажері блочного щита управління. Відвідавши інформаційний центр атомної станції, миколаївці та южноукраїнці дізналися про історію будівництва енергетичного гіганта на півдні країни, процес виробітку електроенергії, а також про виробничі досягнення підприємства. Головною ж метою поїздки членів «Social Dance Club» на Южно-Український енергокомплекс було бажання якомога більше дізнатися про важливість АЕС і атомної галузі України в цілому, а також безпечну експлуатацію атомних станцій, про що фахівці енергокомплексу детально розповіли.

 

 

 

 

 

 

 

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...