Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Представники адміністрації ВП ЮУАЕС зустрілися з випускниками профільних закладів вищої освіти
AA

Представники адміністрації ВП ЮУАЕС зустрілися з випускниками профільних закладів вищої освіти

Фахівці кадрової служби  Южно-Української АЕС зустрілися з випускниками профільних закладів вищої освіти (ЗВО), які незабаром будуть прийняті на роботу. Трудову діяльність на енергокомплексі пропонують розпочати сімнадцятьом фахівцям, які отримали дипломи  Вінницького, Одеського та Київського політехів. Ще під час навчання вони уклали тристоронню угоду «АЕС-ЗВО-студент», яка є гарантією їх прийняття на роботу. Молодими кадрами поповняться реакторні і турбінні цехи, відділ ядерної безпеки, цех теплової автоматики та вимірювань, електричний та хімічний цехи.

Молодих фахівців привітали з успішним завершенням навчання, отриманням дипломів магістра та надали інформацію щодо процедури працевлаштування на підприємство.  

«Сподіваюсь, що отримані під час навчання знання допоможуть у швидкому кар’єрному зростанні. Усі можливості для цього є. Будьте активними, беріть участь у конкурсах професійної майстерності та наукових доповідей, щоб показати себе з найкращого боку», - зазначила начальник управління кадрів ВП ЮУАЕС Катерина Пироженко.

Знайомство з виробничим процесом для студентів профільних вишів розпочалось не сьогодні. У межах договорів про співпрацю між атомною станцією і освітніми закладами майбутні фахівці проходили практику у підрозділах підприємства. Тут вони вивчали технічну документацію, знайомились з обладнанням та територією АЕС, готувались до захисту дипломних робіт.

«Я сам родом з Вінницької області. Щодо тристоронньої угоди та можливісті працевлаштування на атомну електростанцію почув ще на першому курсі, - поділився випускник Вінницького національного технічного університету Євген Дорош. - В Україні не так вже й багато підприємств, де стабільна заробітна плата та збережені соціальні гарантії, тому зробив вибір на користь АЕС.  Остаточне рішення прийняв після першої практики».

Майбутнім випускникам шкіл молоді фахівці рекомендують вже зараз задуматися щодо підписання тристоронньої угоди «АЕС-ЗВО-студент». Атомній енергетиці потрібні нові кадри, які стануть гідною заміною тим, хто піде на заслужений відпочинок.

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...