Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Працівники ЮУАЕС у складі команди Енергоатома стали переможцями Київського міжнародного марафону
AA

Працівники ЮУАЕС у складі команди Енергоатома стали переможцями Київського міжнародного марафону

Працівники Южно-Української АЕС у складі команди ДП «НАЕК «Енергоатом» EnergoatomRun стали переможцями Chamber Cup у категорії «Енергетика» на Київському міжнародному марафоні «9 th Wizz Air Kyiv City Marathon 2018». Змагання проходили 7 жовтня. Естафетна команда бігунів Енергоатома стала найшвидшою серед енергокомпаній, прийшовши до фінішу з часом 2:53:28.4, і четвертою серед усіх учасниць-команд, поступившись лише трьом командам професіоналів. Формат спортивного заходу складався з 4 етапів дистанції Chamber Cup 4х10 (3х10+1х12, 195 км) для команд і індивідуальних забігів на класичну марафонську дистанцію 42,195 км, напівмарафонську – 21,0975 км і звичайну - 5 км. Змагання зібрало 5376 корпоративних учасників з 272 компаній.

Слюсар цеху теплопостачання та підземних комунікацій ВП ЮУАЕС Артем Лейман у складі EnergoatomRun пробіг свої 10 км за 40 хвилин, перейнявши естафету в своїх «колег» по команді - Олега Поліщука (директор з запобігання та протидії корупції Енергоатома) та Дмитра Бордіженка (інженер відділу тепломеханічного обладнання ВП «Атомкомплект»). А старший черговий електромонтер третього енергоблока ВП ЮУАЕС Вячеслав Оголенко фінішував, здолавши дистанцію 12,195 км за 47 хвилин. «Навіть не очікував від себе такого результату, - ділиться враженнями южно-український бігун В. Оголенко. - У складі команди НАЕК я беру участь вперше. Можна сказати, що це був дебютний виступ у естафетному командному забігу і - відразу такий результат!»

Вячеслав Оголенко вважає, що в команді бігти легше, ніж брати участь індивідуально, «тому що командний дух бадьорить». «Я на себе взяв більшу відповідальність на останній ділянці траси, тому що вона важча та відповідальніша - довелося бігти містом, до того ж на останньому етапі підсумовуються всі результати команди. Вважаю, що з завданням я впорався».

Южно-український спортсмен-аматор бігом займається 3 роки. Починав з метою оздоровлення, так би мовити, для себе. Сьогодні він уже вийшов на професійний рівень і має непогану фізичну підготовку. «Звичайно ж, ми плануємо брати участь у майбутніх забігах. Ставимо мету увійти до трійки кращих естафетних команд. Аналізуватимемо помилки, яких ми припустилися, готуватимемося, тренуватимемося та прагнутимемо досягти кращих результатів».

 

 

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...