Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Працівники ЮУАЕС – учасники напівмарафону
AA

Працівники ЮУАЕС – учасники напівмарафону

Працівники електричного цеху ВП ЮУАЕС Вячеслав Оголенко та Володимир Васьков представляли м. Южноукраїнськ у напівмарафоні, який відбувся 22 серпня  у м. Вінниця.  

На традиційний напівмарафон «Вінниця біжить» з’їхались спортсмени з різних регіонів  України. Бігуни представляли Київ, Одесу, Хмельницький, Кам’янець-Подільський, Луцьк, Рівне, Умань, Харків, Ізмаїл, Черкаси, Чернівці. Кількість учасників перевищувала 1000 осіб. Серед них були люди різного віку і різної кваліфікації - як спортсмени професіонали зі стажем, так і просто любителі, для яких біг є хобі. Учасникам пропонували декілька дистанцій на вибір: 21 км 95 м, 10 км, 4 км 200 м.

Спортсмени з Южноукраїнська, члени Клубу любителів бігу «Пульс», які є працівниками електричного цеху ЮУАЕС взяли участь у напівмарафоні. Відстань у  21 км 95 м Вячеслав Оголенко у своїй віковій групі (30-39 років) подолав першим і став переможцем, обійшовши понад 120 суперників. У Володимира Васькова у його віковій групі (40-49 років) 6 місце серед 57 учасників.

За словами спортсменів, це вдалий старт на початку бігового сезону. Вони вже готові до наступних змагань, аби надалі популяризувати свій улюблений вид спорту та представляти на змаганнях рідне місто та ЮУАЕС.

 

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...