Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту
AA

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Відповідно до ст.ст. 9, 13 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, оприлюднюється проект рішення Южноукраїнської міської ради «Про внесення змін до рішення Южноукраїнської міської ради від 28.01.2016 №73 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Южноукраїнську», який розроблений управлінням  містобудування, архітектури та розвитку інфраструктури  Южноукраїнської міської ради.

Підставою для розробки проекту стало приведення  раніше затвердженого Порядку  у відповідність до вимог Земельного кодексу України в частині оформлення правовстановлюючих документів на право користування земельними ділянками під розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності.

Проект регуляторного акту разом з аналізом регуляторного впливу з 11 листопада 2016 року оприлюднений на офіційному сайті міста Южноукраїнська (www.yu.mk.ua).

Термін, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції щодо вказаного проекту регуляторного акту, складає один місяць з дня оприлюднення даного проекту на офіційному сайті міста Южноукраїнська (www.yu.mk.ua), тобто до 11.12.2016.

Зауваження та пропозиції від зацікавлених осіб необхідно надавати до управління містобудування, архітектури та розвитку інфраструктури  Южноукраїнської міської ради. у письмовому вигляді за адресою: м. Южноукраїнськ, бул. Цвіточний, 9, кабінет №6,7 (контактний тел. 5-51-63).

Читайте також

Оголошення

Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської...

Повідомлення про продовження терміну громадського обговорення проекту рішення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відділ містобудування  та архітектури Южноукраїнської міської ради повідомляє про продовження т...

Повідомлення

Управління містобудування, архітектури та розвитку інфраструктури Южноукраїнської міської ради

Відповідно до ст. 13 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господ...