Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Попередній конкурсний відбір інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку
AA

Попередній конкурсний відбір інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку

Миколаївська обласна державна адміністрація оголосила попередній конкурсний відбір інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися в 2021 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в Миколаївській області (http://www.mk.gov.ua/ua/announce/?id=4963).

Суб’єктом подачі документів є місцеві органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування.

Попередній конкурсний відбір інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися в 2021 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в Миколаївській області оголошено за чотирма напрямами:

1. Відповідність пріоритетам, визначеним у Державній стратегії регіонального розвитку, стратегіях розвиток регіонів та у планах заходів з їх реалізації.

2. Впровадження інвестиційних програм і проектів як проектів співробітництва територіальних громад.

3. Енергоефективність державних і комунальних навчальних та медичних закладів.

4. Розвиток спортивної інфраструктури.

Форми документів, що подаються для участі у конкурсі, затверджені наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 24.04.2015 №80 «Питання підготовки, оцінки та відбору інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку» (зі змінами від 08.10.2019 №234).

Докладніше з умовами попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2021 році, можна ознайомитись за посиланням: http://www.mk.gov.ua/store/files/announce_1579093868.pdf

Прийом пропозицій триватиме до 1 березня 2020 року.

Документи приймаються за адресою: м.Миколаїв, вул.Адміральська, 22 (5 поверх, Департамент економічного розвитку та регіональної політики облдержадміністрації).

Контакти: тел. 37-22-63; 37-23-76

Email: dfrr@mk.gov.ua

У разі виникнення питань щодо підготовки проєктів необхідно звертатись  до управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради за адресою: м.Южноукраїнськ, бульвар Цвіточний, 9,  ІІ поверх, контактний телефон 5-62-00.

Читайте також

Співпраця Южноукраїнської міської територіальної громади з благодійною організацією «Благодійний фонд БУДЖАК РЕЛІФ»

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Співпраця Южноукраїнської міської територіальної громади з благодійною організацією «Б...