Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Підведення підсумків з охорони праці
AA

Підведення підсумків з охорони праці

18.10.2017 року Южноукраїнським міським відділенням Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Миколаївській області було проведено засідання «круглого столу» з метою підведення підсумків спільної роботи відділення Фонду та підприємств міста, проаналізували стан виробничого травматизму у м. Южноукраїнську та області, а також обговорювались профілактичні заходи попередження травматизму.

На засіданні були присутні керуюча справами Виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради Головченко І.В., директор Департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради Заболотна Л.В., голова Миколаївської обласної профспілкової організації працівників енергетики та електротехнічної промисловості Миронова В.А. та керівники служб охорони праці.

Начальник Южноукраїнського міського відділення Світлана Гут  відкрила засідання круглого столу, повідомила присутніх про утворення нового Фонду соціального страхування України, зміни в роботі відділення Фонду, а також підвела підсумки профілактичної роботи відділення за серпень-вересень 2017 року та 9 місяців 2017 року.

Директор Департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради Заболотна Л.В. повідомила про стан травматизму невиробничого характеру у місті Южноукраїнськ.

Голова Миколаївської обласної профспілкової організації працівників енергетики та електротехнічної промисловості Миронова В.А. висловила подяку Фонду за сумлінну працю, наголосила про важливість профілактичних заходів щодо запобігання виникнення травм та проведення перевірок підприємств.

Інженер з охорони праці ВП ЮУ АЕС Лужанська В.Б. доповіла про проведені заходи щодо запобігання нещасному випадку, який стався на підприємстві у серпні 2017 року.

Інженери з охорони праці КП «ЖЕО» Кольц О.В. та КП «ТВКГ» Москальчук Т.І. розповіли про основні заходи профілактики травматизму, які впроваджені на підприємствах та готовність підприємств до осінньо-зимового періоду. Начальник відділення Фонду Світлана Гут відмітила високий рівень роботи відділу охорони праці ВП ЮУ АЕС, інженерів з охорони праці КП «ЖЕО» та КП «ТВКГ».

За результатами круглого столу були прийняті рішення про поліпшення «комплексних заходів» щодо виконання нормативних вимог по охороні праці і виробничого середовища, гігієни праці, підвищенню рівня охорони праці, попередженню нещасних випадків виробничого травматизму та проведення підготовки підприємств до осінньо-зимового періоду.

Читайте також

Виходь на світло! Ризики та негативні наслідки незадекларованої праці для суб'єктів господарювання

Южноукраїнське міське відділення У ВД ФССУ в Миколаївській області

  Зміни в трудовому законодавстві під час воєнного стану Задекларована праці = трудов...

Охорона праці під час організації дистанційної (надомної) роботи

Южноукраїнське міське відділення управління ВД ФСС України в Миколаївській області

В умовах поширення коронавірусної інфекції та впровадження карантинного режиму на території України&...

Раціональне використання засобів індивідуального захисту (ЗІЗ) при захворюванні на COVID-19

Южноукраїнське міське відділення управління ВД ФСС України в Миколаївській області

Профілактичні заходи Інфікування SARS-CoV-2 відбувається контактним та крапельним шляхами. Повітр...

Заходи з профілактики інфекцій та інфекційний контроль під час надання медичної допомоги пацієнту, який підлягає визначенню випадку COVID-19

Южноукраїнське міське відділення управління ВД ФСС України в Миколаївській області

Заходи з профілактики інфекцій здійснюються працівниками охорони здоров'я (медичними працівникам...

Проведення медичних оглядів

Южноукраїнське міське відділення управління ВД ФСС України в Миколаївській області

Власник або уповноважений ним орган зобов'язаний за власні кошти забезпечити фінансування та орг...