Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Перше відрядження – на ПАЕС
AA

Перше відрядження – на ПАЕС

Південноукраїнський енергокомплекс з робочою поїздкою відвідав перший заступник голови Миколаївської обласної ради Антон Табунщик:

- Це моє перше відрядження в новому статусі. Чому саме Південноукраїнська АЕС? – Це виважене рішення. Ми всі пам’ятаємо й відчули на собі каскадні віялові відключення електроенергії. Ми це переживали всією країною. І, розуміючи, що енергокомплекс на Південному Бузі відігравав ключову роль у збалансуванні цього процесу, його врегулюванні, а також усвідомлюючи проблематику та перспективи цього підприємства, я ухвалив для себе рішення й фактично перший мій робочий візит відбувся саме на Південноукраїнську АЕС. Хочу висловити велику вдячність і шану працівникам АЕС, які під час війни з холодним розумом, з наснагою, з натхненням виконують свої посадові обов’язки. Це дуже важливо для сталого розвитку підприємства і сталої роботи енергосистеми.

У програмі робочої поїздки Антона Табунщика було знайомство з енергетичним комплексом на Південному Бузі: обхід атомної станції та Ташлицької ГАЕС, а також нарада з керівниками підприємства щодо роботи об’єкта критичної інфраструктури - ВП ПАЕС, зокрема взаємодії з організаціями міста, району й області в період воєнного стану.

Приємною частиною візиту стало нагородження бійців Нацгвардії, рятувальників ДСНС і працівників Південноукраїнського енергокомплексу, які продемонстрували високий професіоналізм задля забезпечення стабільної роботи енергосистеми України та, маючи активну громадську позицію, зробили вагомий особистий внесок у перемогу над ворогом. Їх відзначено Почесними грамотами, Подяками та Відзнакою Миколаївської обласної ради «Хрест Святого Миколая».

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...