Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Пдсумки конкурсу юних талантів серед дітей з обмеженими можливостями/особливими потребами «Повір у себе, і в тебе повірять інші»
AA

Пдсумки конкурсу юних талантів серед дітей з обмеженими можливостями/особливими потребами «Повір у себе, і в тебе повірять інші»

Традиційно, у квітні місяці, Южноукраїнським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводиться конкурс юних талантів серед дітей з обмеженими можливостями/особливими потребами «Повір у себе, і в тебе повірять інші».  

 Цього річ на конкурс представлено 12 творчих  робіт, одинадцяти юних учасників. Роботи учасників були розподілені по віковим категоріям: перша категорія від 7 до 10 років, друга – від 11  до 13 років, третя – від 14  до 18років.

Діти дуже відповідально віднеслись до конкурсу й  представили нові яскраві, життєрадісні роботи,  виконані в різних жанрах. Політ фантазії вразив журі, якому довелось замислитися, щоб визначити кращі роботи.

Тож, І місце з роботою «Весняний подарунок»  у категорії діти віком від 7 до 10 років зайняла Іванісова Анастасія, 9 років. ІІ місце з роботою «Казкові звірята» отримав Тертишний Дмитро , 8 років.

Серед учасників від 11 до 13 років І місце зайняв Нікульніков Максим,12 років з роботою «Пухнастик», а ІІ місце з роботою «Друзі»  посіла Угнівенко Анастасія, 12 років.

Представниці третьої вікової групи  виконали свої роботи з бісеру. І місце за прикрасу «Візерунок» зайняла Манзенко Лоліта,16 років, а  ІІ місце за вишиту картину «Почуття весни» -  Дубравська Аліна,15 років.

За результатами конкурсу всі учасники отримали подарунки, а переможці ще й грамоти, а далі роботи талановитих дітей будуть направлені до Миколаївського обласного ЦСССДМ для  участі  в обласному однойменному конкурсі.

 Колектив Южноукраїнського міського ЦСССДМ висловлює величезне людське «Спасибі» батькам за підтримку й виховання своїх дітей  та  щиру вдячність приватному підприємцю Віктору Володимировичу за надані USBфлешнакопичувачі,  які було передано найстаршим учасницям конкурсу.

 

Читайте також

Головна цінність

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

16 квітня фахівець із соціальної роботи Южноукраїнського міського центру соціальних служб Ольга ...

Відповідальне батьківство

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

11 квітня 2024 року було проведено 4 заняття «Як стабілізувати себе?», під час яког...

Здоровий спосіб життя

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

Южноукраїнський міський центр соціальних служб протягом року проводить  інформаційно-просвітниц...

Виїзд мобільної бригади

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

10 квітня в реагування на повідомлення відділення поліції №3 Вознесенського РУП ГУ НП в Миколаївські...

Шановні мешканці громади!

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

Упродовж 2024 року Миколаївським обласним центром соціальних служб заплановане проведення навчання з...

Упродовж І кварталу 2024 року здійснено 56 відвідувань сімей, в яких зафіксовано випадки домашнього насильства

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

В реагування на повідомлення мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги особам, які постраж...