Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Оголошення про проведення конкурсу з відбору виконавця робіт щодо виготовлення техдокументації з нормативної грошової оцінки земель
AA

Оголошення про проведення конкурсу з відбору виконавця робіт щодо виготовлення техдокументації з нормативної грошової оцінки земель

Оголошення про проведення конкурсу з відбору виконавця робіт щодо виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель міста Южноукраїнськ Миколаївської області

Підстава: рішення Южноукраїнської міської ради  від 05.03.2019 № 1394 «Про надання дозволу на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель міста Южноукраїнськ Миколаївської області».

Мета проведення робіт: визначення нормативної грошової оцінки земель міста Южноукраїнська та поповнення дохідної частини бюджету.

Характеристика об’єкта:

Місце розташування: Миколаївська область, м. Южноукраїнськ.

Площа населеного пункту: 2437, 9 га. 

 Умови подачі документів на конкурс:

Конкурсна документація подається в запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, робиться відмітка «На конкурс з відбору виконавців робіт із землеустрою» із зазначенням об’єкта та дати проведення конкурсу. У конверті мають бути підтвердні документи з їхнім описом та окремий запечатаний конверт із конкурсною пропозицією.

У разі неповноти поданих документів або несвоєчасності їхнього подання, претендент до участі в конкурсі не допускається, про що його письмово повідомляє голова комісії із зазначенням підстав відмови.

Конверти претендентів із конкурсною пропозицією розпечатуються на засіданні комісії.

Відповідальність за достовірність поданої інформації покладається на претендента. У разі виявлення недостовірної інформації конкурсант не допускається до участі у конкурсі.

 Перелік документів, які подаються на конкурс:

 -  заява про участь у конкурсі з відбору виконавців послуг з виконання робіт із землеустрою з зазначенням контактних даних, засобів зв’язку, адреси електронної пошти;

- копія документа, що засвідчує реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків, або копія сторінок паспорта для осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті (для претендента - фізичної особи - підприємця);

- згода на обробку персональних даних (для претендента - фізичної особи - підприємця);

- копії установчих документів претендента та довідки про присвоєння йому ідентифікаційного коду згідно з ЄДРПОУ (для претендента - юридичної особи);

- копія(ї) ліцензії(й);

- інформація про виготовлені технічні документації з нормативно грошової оцінки земель.

- проект завдання на виконання послуг з виконання робіт (для претендента на виконання послуг з виконання робіт із землеустрою), у якому, зокрема, має бути зазначено вид документації із землеустрою, яку пропонує розробити претендент, перелік вихідних даних, які має надати замовник, та перелік документів і матеріалів, які будуть представлені за результатами виконаних робіт.

Конкурсна пропозиція в окремо запечатаному конверті:

1) Пропозиція про вартість виконання землевпорядних послуг (робіт) з урахуванням податку на додану вартість;

2) Інформація щодо строку виконання послуг (робіт) в календарних днях;

3) Інша документація, яка може бути врахована конкурсною комісією для встановлення переваг конкурсанта перед іншими учасниками конкурсу.

Усі сторінки документів, що надаються претендентом повинні бути засвідчені посадовими особами претендента відповідно до компетенції та з дотриманням норм чинного законодавства України.

Строк подання конкурсної документації – з 26.04.2019 по 27.05.2019.

Поштова адреса, за якою подаються документи: 55002, м. Южноукраїнськ, вул. Дружби Народів, 48, виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради.

Дата, час і місце проведення конкурсу: конкурс відбудеться   04.06.2019 за адресою: м. Южноукраїнськ, вул. Дружби Народів, 48, виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради.

Відомості про місцезнаходження комісії, контактні телефони: м. Южноукраїнськ, вул. Дружби Народів, 48, виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради, тел. (05136)5-51-69, контактна особа: Ільченко Олександра Олександрівна.

 

Читайте також

Проведено рейд робочої групи щодо заборони продажу ранньоквітучих рослин Червоної книги України

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

07 березня 2024 року відділом екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин спіль...

Що таке ЕкоЗагроза

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ЕкоЗагроза – це офіційний ресурс Міндовкілля, розроблений за підтримки Міністерства цифрової т...