Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Наші ангели в білих халатах
AA

Наші ангели в білих халатах

До вашої уваги традиційна рубрика «Наші ангели в білих халатах», в рамках якої ми продовжуємо розповідати про лікарів, які працюють в КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня».

Наступний герой нашої рубрики Драганов Тимур Сергійович - лікар травматолог-ортопед. Ще в дитинстві мріяв стати лікарем, надаючи медичну допомогу  домашнім улюбленцям у своєму рідному містечку.

В 2020 році закінчив Запорізький державний медичний університет. Після навчання проходив інтернатуру в лікарні екстреної медичної допомоги міста Запоріжжя. За час своєї діяльності виконав більше 180 операцій (20 операцій на базі КНП «ЮМБЛ»), у тому числі в малоінвазивній (закритій) техніці. В нашій лікарні почав працювати нещодавно, але вже користується популярністю серед пацієнтів та взаємоповагою серед колег, як висококваліфікований спеціаліст зі свого профілю.

Головним в своїй професії вважає в першу чергу кваліфікацію і знання лікаря, але багато чого залежить від самого пацієнта.

«Коли пацієнт погоджується з назначеним лікуванням та рекомендаціями лікаря, але не виконує їх, то очікуваного результату не буде. Наприклад, травма суглобів не завжди проходить безслідно та потребує  реабілітації – виконання вправ з відновлення рухомості суглобів та  тонусу м’язів. Тому вкрай важлива співпраця лікаря та пацієнта. Від моїх знань та сумлінної праці залежить тільки половина успіху лікування. Але спільними зусиллями можна досягнути гарних результатів.»

Адміністрація КНП «ЮМБЛ» бажає молодому спеціалісту професійного розвитку, успіхів на наснаги у роботі!

Читайте також

День лікаря–лаборанта

КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня»

15 квітня відзначаються День лікаря–лаборанта, міжнародний день фахівця з лабораторної ді...