Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Наші ангели в білих халатах
AA

Наші ангели в білих халатах

До вашої уваги традиційна рубрика «Наші ангели в білих халатах», в рамках якої ми продовжуємо розповідати про лікарів, які працюють в КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня».

Наступний герой нашої рубрики Гринів Тарас Васильович – завідувач рентгенологічного відділення.

В нашій лікарні Тарас Васильович працює 8 років, одразу після закінчення Івано-Франківського національного медичного університету. Очолює рентгенологічне відділення 2 останні роки.

Для досягнення вершини майстерності  в своїй професійній діяльності Тарас Васильович постійно вдосконалює і підвищує рівень знань та вмінь. В 2020 році пройшов курси спеціалізації «Організація та управління охороною здоров’я». У 2021 році пройшов навчання за темою «Рентгенологічна диференційна діагностика захворювань легень». Також у 2022 році брав участь в конференціях: «Променева діагностика судинних захворювань головного мозку» та «Променева діагностика захворювань травної системи».

«Без сумніву, лікувальна діяльність є однією з найважчих. Але можу сказати тільки одне: моя професія мені дуже подобається. Працювати лікарями йдуть люди, які з дитинства відчувають потребу допомагати іншим людям і я не виняток. Саме, ця характерна риса вплинула на моє рішення стати лікарем.

Окрім морально-етичних особистісних якостей, лікар повинен мати належну фахову підготовку та володіти навичками й уміннями, тому я намагаюсь постійно підвищувати свій професійний рівень розвитку. Адже у моїй професії високі технології тісно взаємопов’язані з кваліфікацією та досвідом. Все починається з діагностики і від достовірного встановлення діагнозу залежить ефективність будь-якого виду терапії, а отже, здоров’я та життя пацієнта».

 

 

Читайте також

День лікаря–лаборанта

КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня»

15 квітня відзначаються День лікаря–лаборанта, міжнародний день фахівця з лабораторної ді...