Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | На Южно-Українському енергокомплексі побували учні Березківської школи-інтернату
AA

На Южно-Українському енергокомплексі побували учні Березківської школи-інтернату

12 жовтня гостями Южно-Українського енергокомплексу були старшокласники та викладачі Березківського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа-інтернат-ліцей I-III ступеня» (Кривоозерський район, Миколаївська область).

Екскурсанти побували на повномасштабному тренажері блочного щита управління енергоблоком, відвідали Олександрівську ГЕС і Ташлицьку ГАЕС, а на пристанційному майданчику атомної станції зустрілися з колишнім випускником своєї школи - генеральним директором ВП ЮУАЕС Володимиром Лісніченком. Керівник підприємства тепло привітав земляків, побажавши молодим людям успіхів у навчанні та визначенні правильного життєвого шляху. «Якщо ж хтось обере професію атомника, будемо раді розглянути ваші кандидатури по закінченні вишу», - запросив генеральний директор.

Знайомлячи учнів з Володимиром Лісніченком, директор школи Зінаїда Халімон навела його як гарний приклад для наслідування: «Володимир Анатолійович навчався в нашій школі в старших класах, приходячи з сусіднього села, та закінчив її із золотою медаллю».

За словами школярів, від візиту на АЕС у них залишилися найкращі враження.

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...