Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | На ЮУАЕС проходять практику учні Южноукраїнського професійного ліцею
AA

На ЮУАЕС проходять практику учні Южноукраїнського професійного ліцею

У автотранспортному господарстві ВП ЮУАЕС розпочалася виробнича практика учнів  Южноукраїнського професійного ліцею. Дві перші цього року групи ліцеїстів – усього 17 молодих людей, які опановують у зазначеному державному навчальному закладі професію слюсаря з ремонту колісних транспортних засобів, пройдуть тижневе практичне навчання під керівництвом досвідченого наставника. Виробничо-технічна практика в рамках щорічного договору між ВП ЮУАЕС і ДНЗ «Южноукраїнський професійний ліцей» розпочинається 5-го та 6 лютого. 

Загалом кожного року у ВП ЮУАЕС проходять практику близько 150 учнів ліцею. Крім слюсарів-авторемонтників практичних навичок з майбутніх професій у цехах і підрозділах енергокомплексу набувають електрики та  зварювальники. Частина з них у майбутньому зможе працевлаштуватися на підприємство.

«Виробнича практика – один зі шляхів отримати роботу на Южно-Українському енергокомплексі, - зазначає провідний інженер управління кадрів Алла Мосяєва. - Наші фахівці бачать потенційного працівника на робочому місці, оцінюють його вміння, навички та старання. Якщо ліцеїст гарно себе зарекомендував, згодом, за результатами практики, вирішується питання щодо його працевлаштування». Завдяки такому підходу кадрова служба  ВП ЮУАЕС має змогу оновлювати та поповнювати робітничий персонал підприємства.

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...