Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Міський штаб з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру, пов'язаної з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 на території міста повідомляє.
AA

Міський штаб з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру, пов'язаної з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 на території міста повідомляє.

27 серпня 2020 року відбулося чергове засідання міського штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру, пов'язаної з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19  на території міста Южноукраїнська.

Розглянуто 3 питання, зокрема: про епідемічну ситуацію  місті Южноукраїнську пов’язану із розповсюдженням інфекційної хвороби COVID-19, про виконання постанови КМУ від 26.08.2020 року щодо продовження карантину, про хід виконання протиепідемічних заходів у закладах освіти міста на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної   хвороби,   затверджених   Постановою № 50 від 22.08.2020 року Головного державного санітарного лікаря України,  стан готовності загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів міста до нового 2020/2021 навчального року. Організація якісного та безпечного харчування в дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах міста. По всім питанням прийняті відповідні рішення.

Особливу увагу було приділено при розгляді питання щодо стану готовності загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів міста до нового 2020/2021 навчального року, організація якісного та безпечного харчування в дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах міста, алгоритму організації освітнього процесу у закладах середньої освіти, комунальному закладі "Южноукраїнський міський навчально-виробничий комбінат", закладах позашкільної освіти.

Читайте також