Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Минулого року Южно-Український енергокомплекс відвідали 338 зарубіжних фахівців з 12 країн світу
AA

Минулого року Южно-Український енергокомплекс відвідали 338 зарубіжних фахівців з 12 країн світу

Протягом 2016 року ВП «Южно-Українська АЕС» відвідали 338 фахівців з 12 країн світу. З робочими та ознайомчими візитами на підприємстві побували спеціалісти з Німеччини, США, Польщі, Чехії, Угорщини, Швеції, Австрії, Італії, Росії, Китаю, Болгарії та Франції – загалом 59 іноземних делегацій.

            Підбиваючи підсумки року, начальник відділу міжнародного співробітництва та технічної допомоги ВП ЮУАЕС Наталя Стойкова зазначає: «У сфері міжнародного співробітництва 2016-й для нашого підприємства був плідним. Взаємодія з іноземними делегаціями та фахівцями здійснювалась за різними напрямками діяльності: від інспектування, обміну досвідом до проведення модернізації обладнання. Закордонні фахівці виконували безпосередньо або забезпечували технічний супровід робіт у рамках  міжнародних договорів, контролювали виконання поточних проектів».

            Серед головних робіт, реалізованих 2016 року за участі зарубіжних фахівців, працівники відділу міжнародного співробітництва та технічної допомоги ВП ЮУАЕС називають модернізацію периметра атомної станції (Німеччина), завантаження до активної зони енергоблока №3 ядерного палива транснаціональної компанії Westinghouse, модернізацію моделюючої системи повномасштабного тренажера блока №1 (США)  та інше.   Минулого року на южно-українському майданчику було проведено місії технічної підтримки ВАО АЕС за темами «Удосконалення навчання та організації роботи групи інженерно-технічної підтримки» та «Підвищення ефективності адміністративного контролю і управління виробничої діяльності з боку  керівників  різного рівня». 

На Южно-Українській атомній станції 2016 року пройшли також повторна партнерська перевірка регіонального центру ВАО АЕС та Міжнародна страхова інспекція Ядерного страхового пулу за темою «Ядерна безпека та експлуатація, відповідальність перед  третіми особами».

У закордонні відрядження минулого року було направлено 55 фахівців Южно-Українського енергокомплексу для участі у міжнародних нарадах з ремонту обладнання, контролю відповідності технічним вимогам та участі у приймальних випробуваннях виготовленої для ВП ЮУАЕС продукції, участі у партнерських перевірках, місіях технічної підтримки та інших заходах ВАО АЕС, місіях і регіональних проектах МАГАТЕ у сфері   підвищення безпеки АЕС світу.

 

 

 

 

 

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...