Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Майбутні комп'ютерники підрахували, скільки коштує побудувати новий енергоблок ЮУАЕС
AA

Майбутні комп'ютерники підрахували, скільки коштує побудувати новий енергоблок ЮУАЕС

23 вересня Южно-Український енергокомплекс відвідали студенти та викладачі факультету комп'ютерних наук Чорноморського національного університету ім.Петра Могили (м.Миколаїв). Екскурсію організовано з метою підвищення інформованості населення про діяльність підприємства.

У рамках заходу гості відвідали пристанційний майданчик Южно-Української АЕС, повномасштабний тренажер блочного щита управління енергоблока, оглядовий майданчик Ташлицької ГАЕС і інформаційний центр атомної станції. Тут інженер групи зв'язків зі ЗМІ та громадськістю ВРГтаЗМІ ВП ЮУАЕС Олександр Пелюх познайомив майбутніх комп'ютерників і їх викладачів з історією підприємства, з діяльністю його трьох складових АЕС, ГЕС і ГАЕС, принципом роботи атомного реактора. Миколаївські гості цікавилися можливістю працевлаштування в підрозділи енергокомплексу, вирахували його рентабельність з моменту пуску першого енергоблока, економічну складову тарифу на електроенергію, а також порахували вартість і вигоду від будівництва нового блока. На всі свої запитання вони отримали вичерпні відповіді.

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...